Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016

By | July 20, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook84

Women’s Health Set Shaklee July 2016 | Sepanjang 3 bulan bermula Julai sehingga September ni boleh la berikan hadiah berbentuk suplemen kepada wanita yang tersayang dalam hidup kita.

Kenapa Shaklee buat promosi untuk WANITA sahaja?

Sebabnya wanita merupakan tulang belakang setiap keluarga. Merekalah yang bertanggungjawab menjaga hal ehwal rumahtangga, hal ehwal keluarga, makan pakai, anak-anak dan segala urusan rumahtangga. Kadang kala nak uruskan diri sendiri pun tak sempat kan. ?

Apa yang Amazing sangat dengan Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016 ni?

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ NutriWhite Skin Care System Set

  • Daily Defense Whitening Essence
  • Gentle Action Make-Up Remover
  • Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Overnight Renewal Whitening Cream
  • Soothing Radiance Whitening Softener
  • Spot Whitening Treatment
  • Ultimate Protection Whitening Lotion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Gorgeous Set

  • Soy Protein Isolate Powder
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • GLA Complex
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Prenatal Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • B-Complex
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Postnatal Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • Alfalfa Complex (S)
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Amazing Golden Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • GLA Complex
  • Vivix®
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag
Menariknya dengan pembelian mana-mana set dari kesemua 5 set ini kita LAYAK dapat percuma 2 unit paper bag #LiveAmazing yang comel itu.
Kita juga berpeluang membeli eco friendly jute bag yang stunning kat bawah ni dengan hanya RM12.72 (harga normal RM23) sahaja.
Women's Health Set Shaklee July 2016

Nak jadi “SUPERWOMAN & SUPERMOM” kan?

So rebutlah peluang untuk dapatkan mana-mana set Women’s Health Set Shaklee July 2016 yang anda suka.

Untuk suami pula, time ni lah nak hargai yang tersayang dengan Set Kesihatan Wanita Shaklee selain barang kemas la 😛

esell-shaklee-logo-500x351

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

One thought on “Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016

Comments are closed.