Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016

By | July 20, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook84

Women’s Health Set Shaklee July 2016 | Sepanjang 3 bulan bermula Julai sehingga September ni boleh la berikan hadiah berbentuk suplemen kepada wanita yang tersayang dalam hidup kita.

Kenapa Shaklee buat promosi untuk WANITA sahaja?

Sebabnya wanita merupakan tulang belakang setiap keluarga. Merekalah yang bertanggungjawab menjaga hal ehwal rumahtangga, hal ehwal keluarga, makan pakai, anak-anak dan segala urusan rumahtangga. Kadang kala nak uruskan diri sendiri pun tak sempat kan. ?

Apa yang Amazing sangat dengan Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016 ni?

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ NutriWhite Skin Care System Set

  • Daily Defense Whitening Essence
  • Gentle Action Make-Up Remover
  • Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Overnight Renewal Whitening Cream
  • Soothing Radiance Whitening Softener
  • Spot Whitening Treatment
  • Ultimate Protection Whitening Lotion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Gorgeous Set

  • Soy Protein Isolate Powder
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • GLA Complex
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Prenatal Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • B-Complex
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Postnatal Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • Sustained Release Vita-C Plus™
  • Alfalfa Complex (S)
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag

Women's Health Set Shaklee July 2016

Women’s Health Set Shaklee July 2016 ~ Amazing Golden Set

  • OsteMarix™
  • OmegaGuard™
  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP – Soy Protein Isolate Powder
  • GLA Complex
  • Vivix®
  • Women Health Leaflet
  • Women Health Insertion
  • “Live Amazing” Paper Bag x2
  • Eco-Friendly Jute Bag
Menariknya dengan pembelian mana-mana set dari kesemua 5 set ini kita LAYAK dapat percuma 2 unit paper bag #LiveAmazing yang comel itu.
Kita juga berpeluang membeli eco friendly jute bag yang stunning kat bawah ni dengan hanya RM12.72 (harga normal RM23) sahaja.
Women's Health Set Shaklee July 2016

Nak jadi “SUPERWOMAN & SUPERMOM” kan?

So rebutlah peluang untuk dapatkan mana-mana set Women’s Health Set Shaklee July 2016 yang anda suka.

Untuk suami pula, time ni lah nak hargai yang tersayang dengan Set Kesihatan Wanita Shaklee selain barang kemas la 😛

esell-shaklee-logo-500x351

 

One thought on “Kempen Women’s Health Set Shaklee July 2016

Comments are closed.