Vivix® Twin Pack | Alahai tinggal dua hari saja lagi promosi Vivix® Twin Pack akan meninggalkan kita. Rasa macam nak minta extend lagi supaya semua orang dapat menikmati khasiat dan kelebihannya.

Tak apa MV kongsikan lagi kebaikan Vivix ni, mana tau terbuka hati kita nak beli hari-hari terakhir ni kan?

Vivix® Twin Pack

Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Vivix® mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage” yang menjadi punca kepada sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Kebaikan Vivix®

  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
  • Memelihara keseluruhan kesihatan
  • Anti oksida yang sangat baik – awet muda
  • Membantu anda merasa lebih bertenaga
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Membantu pesakit diabetis
  • Menguatkan sistem imun

Ini kisah suami Puan Yati yang dah koma 2 bulan. Berbagai-bagai cara Puan Yati ikhtiarkan. Akhirnya seorang pengedar Shaklee mencadangkan beliau mencuba Vivix® untuk pulihkan sel-sel dan saraf suaminya yang rosak.

Puan Yati kongsikan perubahan yang berlaku selepas 5 hari suaminya minum Vivix®.

Vivix® Twin Pack

“Hari ke 5 abang minum Vivix

Tekanan darah turun normal.. Sebelum itu 170/100 ke atas dan dipantau dengan 4 jenis ubat.. Sejak ambil Vivix.. tekanan darah normal 120/68 dan ubat diberhentikan
Ketika sesi physio, abang sudah boleh angkat dan tahan berat badan sendiri
Kaki kiri abang dah boleh gerak
Abang boleh menelan
Jangkitan darah berkurangan dan semakin baik
Buah pinggang berfungsi dengan baik
Syukur.. Alhamdulillah.”

Bersyukur sangat Puan Yati di atas perubahan suaminya. Menitis air mata kesyukuran.. Isteri mana sanggup tengok si dia yang tersayang terbaring tak boleh bergerak kan.

“Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia”

“Luka Kemalangan Cepat Sembuh Selepas Mencuba Vivix® 2 botol”

“Rokok Terasa Pahit Selepas Mencuba Vivix®”

Kenapa MV menggalakkan ambil Vivix® Twin Pack terus?

Sebotol Vivix® berharga RM 475 untuk kegunaan 2 bulan. Dengan pembelian Vivix® Twin Pack, kita jimat RM 157. Best kan?

Vivix® Twin Pack
Banyak lagi kelebihan yang bakal kita dapat dengan pembelian Vivix® Twin Pack ni:

  1. PERCUMA keahlian Shaklee (bernilai RM75.90)
  2. Kos penghantaran PERCUMA (bernilai RM10.60)
  3. Diskaun 5% dari harga asal
  4. Cash Bonus pada bulan hadapan sebanyak 5%!

Tunggu apa lagi? Rebutlah peluang dapatkan Set Vivix® Twin Pack ini HARI INI juga!

Hubungi MV untuk order Vivix® Twin Pack anda sekarang atau anda boleh order sendiri dengan menekan imej di bawah.

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

14 thoughts on “Promosi Terakhir Vivix® Twin Pack, Jangan sampai TERLEPAS!

Comments are closed.