Wah, sekarang ni kalau ke Shaklee HQ yang baru, boleh tengok Top 10 Best Seller Product tau.

  1. Vivix
  2. ESP
  3. Omega Guard
  4. Sustained Vita-C Plus
  5. Ostematrix
  6. Alfalfa Complex
  7. Vita-E Complex
  8. Vita-lea iron Formula
  9. Collagen Powder
  10. Lecithin

Tak sangka produk premium yang paling MAHAL mengungguli carta tertinggi. Haa, jangan main-main dengan si merah ni. walaupun kecil tapi berbisa. Dialah paling mahal, tapi dia lah yang paling banyak orang beli. Acaner tu?

Produk Shaklee Paling Laku Di Malaysia

Pastinya ada SESUATU yang istimewa dimilikinya. Kalau tidak, masakan dia boleh menjuarai carta top selling. Rugi sungguh siapa yang bertangguh nak mencuba vivix ni. Sekali dah mencuba, repeat order berkali-kali. Bukan dari golongan orang yang berpendapatan tinggi sahaja yang mampu membeli vivix ni, malahan vivix juga menjadi pilihan artis Malaysia. Kaum marhaen pun lebih ramai yang membeli.

Siapa yang belum mengenali Vivix ni, jom MV kenalkan serba sedikit.

Vivix ni ialah resveratrol dan gabungan polifenol dengan kuasa antioksidan 10x ganda jika dibandingkan dengan resveratrol semata. Vivix juga membantu badan kita memperlahankan proses penuaan dengan telomere yang sihat.

4 bahan utamanya ialah keunikan Muscadien Grape dan manfaatnya, ditambah dengan European Elderberry, Japanese Knotweed dan Purple Carrot.

vivix shaklee

Ada 4 mekanisma utama vivix, iaitu:

  • Membaiki sel DNA
  • Mengurangkan inflamasi
  • Meningkatkan penghasilan tenaga
  • Mengelakkan akumulasi protein AGE

Ada pelbagai testimoni yang dikongsikan oleh pengguna vivix ni. Antaranya ialah:

testimoni-vivix-diabetes

testimoni-vivix-kanser

 

testimoni-luka-diabetes

testimoni-vivx-dan-strok

testimoni-vivix-sembelit

Sebotol harga pasaran adalah RM503.50, jika anda inginkan harga yang jauh lebih berbaloi, anda boleh menjadi ahli Shaklee dan beli dengan harga ahli. Memang jauh lebih murah harganya.

Kalau nak tahu kenapa VIVIX ni sangat berkuasa, jomlah cuba sebotol.

Order terus disini.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

VIVIX Produk Shaklee Paling MAHAL, Tapi Dia Paling Laris Terjual!
Tagged on:

8 thoughts on “VIVIX Produk Shaklee Paling MAHAL, Tapi Dia Paling Laris Terjual!

Comments are closed.