Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia | Pernah dengar tak yang Vivix® menjadi pilihan artis Malaysia sebagai suplemen harian dalam kehidupan mereka?

Alhamdulillah, walaupun ramai yang anti Shaklee namun masih ramai lagi juga yang sentiasa dengan produk Shaklee. Shaklee tidak pernah menggunakan khidmat artis untuk menjadi duta mereka. Kenapa? kerana sesiapa yang mendaftar menjadi pengedar Shaklee, maka secara automatik diri mereka menjadi DUTA produk Shaklee, hebatkan?

Actually, Vivix® bukan sekadar untuk golongan artis sahaja. Kita pun boleh consume sebab harganya semua mampu milik.

Kenapa Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia?

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Vivix® dihasilkan daripada campuran botani terbaik :

  1. Muscadine Grape ~mengandungi asil ellagik dalam kepekatan yang tinggi dan mempunyai ciri untuk menghentikan kimiapenyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.
  2. European Elderberry ~ bukan hanya kaya dengan antioksidan tetapi juga vitamin A, B, C dan nutrien asid amino, karoteoid, tannin dan rutin. Iamembantu menguatkan sistem imunisasi dan mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung.
  3. Purple Carrot ~ sumber vitamin A terbaik dan mengandungi fitokimia hebat. Ia mempunyai kandungan asid klorogenik yang tinggi, yang dapat mengurangkankesan diabetes serta memberi kesan kepada saluran darah.
  4. Polyganum Cuspidatum ~ merupakan sumber resveratrol yang membantu melambatkan proses penuaan,merendahkan kolesterol dan tekanan darah serta mengurangkan berat badan.

“Manfaat Vivix untuk kesihatan yang Premium”

4 Mekanisma Penting Vivix®

  1. Ramuan Vivix® melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  2. Ramuan Vivix® mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.
  3. Ramuan Vivix® menggalakkan biogenbesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel.
  4. Ramuan Vivix® adalah 10x lebih kuat daripada resveratrol (ramuan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan protin AGE.

Wah! Teruja nak tahu siapa artis Malaysia yang memilih Vivix® untuk cantik dan sihat?

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian dari pelakon Ashraf Muslim yang mengamalkan Vivix®, omegaguard, vitamin E dan zinc untuk kesihatan dalaman lelaki

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian ritrud727 “Sblm tido wajib ambik vivix duu, nak tau khasiat vivix?Mmmmmm…byk sgt!!! Salah satu detox darah. Walaupun harga vivix agak mahal tp mmg SGT BERBALOI!Org ckp duit bole cari kannn…keshatan itu penting..cegah sblm terlambat””

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian emma maembongVivix terasa seperti pati ribena, Kesan dalam 24 jam kulit jadi glowing dan rasa segar!”

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Perkongsian Ayu raudhah: “Menyentuh mengenai makanan, Ayu kurang mengambil nasi dan snagat mengawal makan, Disebabkan berat badan mudah naik, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit. Selain mengawal pemakanan, Ayu turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu Vivix Shaklee

Nak Beli Vivix Tapi Mahal! Macam Mana?

Harga jualan biasa Vivix® ialah RM475.00 sebotol. Sebotol mengandungi 150ml dan boleh tahan sebulan lebih dengan pengambilan hanya sesudu teh setiap hari. Vivix® berkepekatan tinggi sangat, sebab itu hanya minum sesudu teh sahaja. Jadi sebenarnya Vivix® sangat menjimatkan dan khasiatnya tu lebih-lebih lagi jauh mahal berbanding harganya.

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia

Anda tersangat beruntung kerana Shaklee memberi HARGA ISTIMEWA dengan pembelian Healthy Young Living Vivix® sepanjang bulan November ini.

Tapi kalau nak lebih untung, pembelian dengan 2 botol Vivix® melayakkan anda mendapat KEAHLIAN secara P.E.R.C.U.M.A dan diskaun pembelian sehingga 20%.

Tapi perlu diingatkan, nilai kesihatan jauh lebih bernilai. Jika ada wang berkepuk tetapi anda dalam kesakitan, pasti terasa tidak bernilai wang itu. Cegah sebelum parah, amalkan gaya hidup sihat.

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia untuk Kesihatan Keseluruhan

15 thoughts on “Vivix® Menjadi Pilihan Artis Malaysia untuk Kesihatan Keseluruhan

Comments are closed.