Ada banyak vitamin yang baik untuk kulit tetapi yang paling popular dan sentiasa ada dalam mana-mana vitamin kecantikan adalah ESP-MIXED ISOLATE SOY PROTEIN, VITAMIN C & VITAMIN E.

Ini kira vitamin WAJIB untuk kulitlah. Tetapi vitamin ini kalau yang semulajadi, harganya agak mahal. Barang elok dan berkualiti tinggi pasti harganya setanding kan? Tetapi bila difikirkan khasiat dan kesan pengambilan yang sangat best, harga tu sangat murah dah.

Pastinya untuk kekal sihat dan cantik ada kosnya kan. Tapi macam mana nak jaga kulit kita ni dengan produk PREMIUM seperti Shaklee pada harga MAMPU MILIK?

Hanya dengan pengambilan VITAMIN WAJIB ni cukup untuk membantu kulit anda kekal cantik. Ikutkan set asal memang banyak, macam yang MV cakap tadi lah.

Tapi dalam dunia yang ekonomi pun tak stabil ni, kita kena bijak kan. Ambil yang paling penting dan amalkan secara konsisten. Kesannya pun terkejut nanti.

Nampak kan perbezaan kulit beliau dulu dan sekarang?

Lama tau beliau bersabar dan yakin dengan keberkesanan  produk Shaklee.

So, jangan mudah terpengaruh dengan produk segera flawless, cantik dan putih kerana kita tidak tahu apa kandungan dalam produk tersebut.

Dengan Shaklee, tak perlu risau kerana Shaklee memang always green, always safe, maka tidak sesekali berkompromi dengan bahan kimia merbahaya.

Dengan menjaga pemakanan, dan mengambil suplemen yang betul (bersama-sama dengan tips gaya hidup lain), anda boleh mendapatkan kulit yang cantik berseri, yang anda selalu inginkan, melambatkan tanda-tanda penuaan dan pada masa yang sama meningkatkan kesihatan.

Jadi, nak kulit cantik dengan SHAKLEE pada bajet serendah RM400/4 bulan? Ambil 3 vitamin ni sahaja, insyaAllah tak menyesal.

Vitamin C dan E adalah sumber antioksidan untuk kulit nampak lebih muda.

Jadi, apa pilihan protein, vitamin E dan vitamin C pilihan anda? Mak orang pun boleh nak dapat kulit cantik berseri tau!

Nak info lebih pasal ESP mixed isolate soy protein, sustained release vita-c plus dan vitamin e, klik je ok?

NAK tanya dengan lebih lanjut? contact je MV >>>> 0122050258

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Vitamin untuk Kulit Cantik yang Ramai Wanita Cari!

2 thoughts on “Vitamin untuk Kulit Cantik yang Ramai Wanita Cari!

  • November 12, 2017 at 11:29 am
    Permalink

    Girgel memang suka bab-bab kulit cantik ni. Kalau pemakanan dijaga insyallah terjaga di bahagian dalam dan hasilnya sudah tentu dibahagian luaran yang cantik menawan. Jangan setakat luaran aje cantik, akhlak dan budi pekerti pun kena cantik.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.