Tidur Lena Tanpa Gangguan

Tidur lena tanpa gangguan | Sakit hati kan bila nak tidur, tapi ade benda halus berbisik-bisik di telinga? Asyik bunyi “ngeng..ngeng..ngeng”. Kalau zaman dulu, memang terus pasang kelambu tapi zaman dah serba moden ni tak ramai dah nak pasang kelambu. Nak pula anak jenis tidur golek-golek berposing sampai keluar dari ‘landasan’ katil. Nak berkelambu macam mana gayanya? Kesian bila tengok badan anak penuh merah kesan gigitan nyamuk, asyik bergaru sepanjang malam dan akibatnya tidur pun tak lena.

Instead of kita menepuk kedua belah tangan kita dengan perasaan geram ataupun kita bangun dan turun dari katil untuk capai Shieldtox, fumakilla dan segala bagai spray nyamuk tu, pastu spray dan bunuh mereka secara beramai-ramai, lebih elok bagi kita ambil alternatif lain kan? Lagipun, spray nyamuk ni akan bagi kesan kesihatan kepada mereka yang ada masalah dengan pernafasan seperti asma.

Alternatif ni MV bagi gelaran, “Elak gigitan nyamuk dengan cara yang lebih mendamaikan” 😉  Anda tahu tak dengan menyapu krim ekstrak lemon balm (Mellissa Officinalis) insyaAllah, nyamuk tidak akan gigit kita? MV tak tahu lah sama ada nyamuk tidak suka kepada benda yang wangi, itu MV tidak dapat pastikan. Tetapi ia memang sangat berkesan untuk menghalau nyamuk yang laparkan darah anda itu.

Tidur Lena Tanpa Gangguan

Mana nak cari ekstrak lemon balm ni? MV cadangkan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream, disamping memberi aroma yang tenang sewaktu hendak tidur, ia dapat juga menghalang nyamuk dari gigit anda. Lagipun tak rugi bila anda sapu lotion ni pada kulit anda, sebab kulit makin bertambah lembut halus dan mulus gitu.

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Petua Mudah Halau Nyamuk Tanpa Perlu Pasang Ubat Nyamuk dan Pasang Kelambu!

Tidur Lena Tanpa Gangguan

Sekiranya anda inginkan jalan penyelesaian yang mudah dan semulajadi untuk halang nyamuk gigit anda atau anak anda pada waktu malam, krim ini adalah pilihan tepat. Jangan kerana nyamuk, anak anda tidak tidur lena dan anda bangun lambat untuk ke tempat kerja kerana tak cukup tidur.

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Tidur Lena Tanpa Gangguan Nyamuk!

4 thoughts on “Tidur Lena Tanpa Gangguan Nyamuk!

Comments are closed.