13
- February
2018
Posted By : noriza rahman
Testimoni YOUTH™ Shaklee, Produk Penjagaan Kulit Muka Paling Berkesan

Ada yang masih tercari-cari lagi skincare terbaik dan sesuai untuk kulit? Skincare untuk kulit berminyak? Skincare untuk kulit kering? Skincare untuk kulit kusam? Skincare untuk jeragat? Skincare untuk jerawat?

Kini anda tak perlu risau dah. MV ada skincare best untuk anda semua!

Semasa Bussiness Leader National Conference, 3 Febuari 2018 yang lepas, Shaklee telah menunjukkan bukti keberkesanan produk ke atas 6 orang yang menggunakan YOUTH™. Kesemua mereka baru menggunakan YOUTH™ selama lebih kurang 23-27 hari je. Kesemua pengguna merasakan kesan positif yang sangat best seawal 7 hari menggunakan YOUTH™.

Memang WOW sangat !

Norsyaheera, 20an

Sebelum menggunakan YOUTH™, kulit muka beliau kusam dan tidak berseri. Namun, selepas menggunakan YOUTH™ kulit wajahnya nampak lebih cerah berseri, lembut dan tidak kusam lagi.

Nor Adilah, 30an

Beliau mengalami masalah kulit muka berjerawat, parut jerawat, blackhead dan whitehead yang banyak serta masalah tona kulit tidak sekata.

Namun, setelah 3 hari menggunakan YOUTH™ wajahnya nampak lebih berseri. Selepas 7 hari penggunaan blackhead dan whitehead di wajahnya hilang dan setelah 27 hari penggunaan kesan jerawat dan parutnya mudah hilang.

 

Naquib, 40an

Sebagai seorang lelaki sememangnya beliau tidak mengambil berat tentang penjagaan wajah. Sehinggalah wajah beliau mengalami masalah liang pori besar, parut jerawat yang degil dan kulit wajah yang tidak tegang.

Setelah hampir sebulan menggunakan set YOUTH™, liang pori yang seumpama kawah itu telah mengecil, parut jerawat yang degil mulai pudar dan kulit wajah semakin menegang serta cerah berseri.

Rozyta, 50an

Sebelum ini, beliau mempunyai masalah kedutan yang ketara di beberapa bahagian wajah terutamanya di kawasan mata. Selain daripada masalah jeragat degil yang susah untuk hilang.

Hampir sebulan menggunakan set YOUTH™, beliau dapati kedutan di bahagian mata telah banyak berkurang dan jeragatnya semakin pudar. Kulit wajahnya juga kelihatan semakin cerah berseri.

Adakah YOUTH™ Shaklee Sesuai Untuk Kulit Sensitif?

Berita baiknya ye…Youth telah diuji sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif..

Ramuan Bahan yang digunakan dalam Set YOUTH™ 100% Vegan, berasaskan tumbuhan semulajadi.

YOUTH™ telah melalui pelbagai ujian penting, antaranya ialah:

  1. Ujian Dermatologi – Dijalankan oleh pakar kulit
  2. Ujian Hypoallergenic – ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif
  3. Ujian Non-comedogenic – Tidak menyumbatkan pori-pori
  4. Ujian Ophthalmologist – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata

Bagi anda yang memiliki kulit sensitif boleh gunakan produk YOUTH™ ini, DIJAMIN selamat untuk anda.

Apa kelebihan skincare YOUTH ini?

YOUTH dibangunkan dan dihasilkan oleh pakar kulit antarabangsa dan bertaraf dunia. Ia mengambil masa 8 tahun untuk terhasilnya YOUTH ni.

Dan bagi memastikan YOUTH ni betul-betul terbukti berkesan, Shaklee menjalankan ujian klinikal dengan menggunakan Indeks Usia Kulit. Indeks ini tujuan dia untuk mengukur tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Hasil Keputusan Klinikal YOUTH™ SKIN CARE

Youth Skincare Shaklee Bakal Berada Di Pasaran Malaysia

Berita baik untuk anda semua..Youth Skincare ini akan mula ada dipasaran pada bulan Mac 2018. Nantikan kemunculannya!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.