Testimoni JERAGAT Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

By | January 12, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+3Share on Facebook1

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih | Apabila usia meningkat, kebanyakan wanita akan mengalami masalah jeragat pada kulit wajah. Punca sebenar ialah kerana kadar kolagen didalam tubuh yang semakin berkurangan, diet pemakanan yang tidak sihat, ketidakstabilan hormon, tekanan dan bermacam lagi punca.

Masalah jeragat di Malaysia boleh dikatakan terlalu biasa berlaku pada wanita. Mungkin faktor cuaca penyumbang utama dalam masalah ini.

PENTING : INI UNTUK ANDA YANG NAK KULIT LEBIH BERSERI SAHAJA

Sudah bermacam yang di cuba daripada yang murah sehingga yang mahal. Tetapi langsung tiada perubahan. Kekecewaan demi kekecewaan dirasakan apabila menilik kulit wajah yang yang masih tidak berubah.

Ramai wanita yang sedih melihat wajah yang semakin kusam akibat kesan jeragat yang menebal. Keyakinan diri semakin hilang. Sama seperti testimoni pelanggan kami ni.

Pengambilan Vitamin Bantu Kurangkan Masalah Jeragat

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

Mak sy umo 48 taun.. Tahun ni.. Alami jeragat teruk sebab ambk pil perancang.. Xle stop ambk perancang nnt dpt adk.. ..

So dh lama la muka kusam n berjeragat.. Pakai macam2 produk dah.. Elok la gebu tp jeragat nampak jgk.. Mcm setompok tanda lahir dh..

Sampai abah cakap ” dahla, dah x cantik nak wat camne”.. .. Sy bg mak try sebotol..

Mula2 mak ckp ngantuk la along.. Mak tak blh buat kerja.. Sy cakap teruskan je.. Bykkn minum air 0.. Lepas sebulan mcm tu.. Nampak pudar jeragat mak.. N nmpk bersih kulit.. Kawan2 ofis mak pon tegur.. Dorg ckp.. Nmpk muda..

Skang dah nk masok botol ketiga dah.. Hehe.. Sy add on lg scp..

Tambahan… Sepanjang consume.. Asma mak xde menyerang lg.. Harap2 pulih sepenuhnya..

[ Ibu kepada Puan Akmal]

Namun, Alhamdulillah selepas mengamalkan Vivix® secara konsisten, jeragat dah semakin pudar, kulit pun nampak bersih,

Kebaikan Resveratrol di dalam Vivix® untuk Penjagaan Kulit.

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

Resveratrol merupakan perubatan alternatif semulajadi popular yang menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Ia banyak didapati secara semula jadi dalam kulit anggur. Kajian The Grape Antioxidant Resveratrol for Skin Disorders: Promise, Prospects, and Challenges menunjukkan bahawa resveratrol boleh melawan kerosakan kulit yang disebabkan oleh cahaya ultraungu.

Muscadine Grapes Resveratrol

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

Anggur Muscadine digelar “a fascinating super grape that is like no other grape in the world” dan ia mempunyai 20 chromsome (berbanding buah anggur merah hanya 19) dan ini adalah sebab ia mempunyai ciri-ciri kesihatan yang luar biasa. Walaupun Resveratrol didapati dalam semua anggur merah – anggur Muscadine mempunyai lebih 6 kali ganda jumlah Resveratrol yang dijumpai dalam anggur merah. Anggur Muscadine juga mengandungi antioksidan 40 kali ganda berbanding anggur biasa.

sumber : altmedicine, NCBI, powersupplements

Kenapa Semakin Ramai yang mencuba Vivix®?

  1. Kulit merah dan gatal-gatal akibat SENSITIF hilang
  2. KULIT BERMINYAK terhapus dan terkawal.
  3. JERAWAT BATU @ BERNANAH semakin hilang.
  4. Kulit terasa TEGANG & ANJAL
  5. JERAGAT semakin pudar
  6. PORI-PORI besar semakin halus.
  7. GARIS KEDUTAN hilang.
  8. Kulit semakin BERSERI.
  9. Kulit semakin BERSIH & CERAH.
  10. Mengecut dan membasmi JERAWAT HALUS/MERAH
  11. WHITEHEAD/BLACKHEAD lenyap.

Selain mengamalkan penjagaan dalaman, anda juga boleh mencuba Skincare NutriWhite dari gabungan 16 ramuan botani yang mujarabSkincare ini sudah terbukti selamat dan berkesan.

Mengapa anda perlu membuat pembelian Vivix® sekarang?

Sebabnya promosi jualan AWAL tahun Vivix® telah kembali sehingga 30hb Januari 2016 ini.

Jeragat Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

?Beli 2 diskaun 5%?
?Beli 6 dapat 7?

Apa lagi yang kami tawarkan?

  • FREE membership bagi setiap pembelian minimum 2 botol Vivix®
  • FREE postage seluruh Malaysia
  • Cash rebate
  • FREE consultation

Jangan tunggu lagi. Dapatkan satu botol untuk anda!

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

7 thoughts on “Testimoni JERAGAT Semakin Pudar dan Kulit Nampak Bersih

Comments are closed.