Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur | Sempena bulan promosi VIVIX ni, MV nak kongsikan beberapa testimonial Vivix® Shaklee. Boleh baca, manalah tau sama situasi dengan anda semua, boleh la try untuk selesaikan masalah anda.

Setiap wanita yang ada masalah kesihatan dalaman, mesti rasa risau. Lebih-lebih lagi jika masalah dalaman itu melibatkan penyakit di dalam rahim macam ovarian cyst, pcos ataupun fibroid.

Penyakit ini akan mempengaruhi kadar kesuburan seseorang wanita dan menentukan samada rahim seorang wanita itu kuat atau tidak untuk hamil.

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

Ovarian Cyst

Ovarian Cyst adalah kantung yang berisi lendir/air yang berada di dalam kilang telur ovari. Lendir atau cecair ini boleh jadi seperti air, pekat likat dan ada diantaranya yang mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi.

Sumber : OvaryResearch, gynaechoice, ladycarehealth

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

Polycystic Ovary Syndrome

Polycystic Ovary Syndrome adalah suatu keadaan di mana kilang telur atau ovari menjadi bengkak kerana benih-benih telur telah terperangkap di dalam ovari dan tidak dapat melakukan proses penetasan pada waktu subur. Dan apabila keadaan seperti ini berlaku, lama-kelamaan ovari akan membengkak dan menimbulkan pelbagai jenis masalah pada wanita tersebut. Jika tidak dirawat, PCOS boleh menyebabkan beberapa gangguan lain dalam jangka masa panjang, senario yang paling teruk ialah kemandulan.

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur Selepas Mengamalkan Vivix®

Perlu MV ingatkan disini. Ramai yang menganggap selepas cyst dibuang, maka mereka telah terselamat dari penyakit tersebut. Sebenarnya SALAH !

Cyst boleh berulang dan tumbuh kembali walaupun telah dibuang melalui pembedahan.

Oleh itu, bagi pesakit cyst perlulah lebih menekankan aspek kesihatan diri, pemakanan yang bagus dan suplemen yang menyediakan badan anda dengan nutrien penting yang diperlukan untuk kekal sihat dan melawan PCOS atau Ovarian cyst ini.

Ya, masih ada lagi rawatan cyst tanpa pembedahan. Tak percaya? Jom kita baca kisah dari customer yang menghidap ovarian cyst dan period yang tidak teratur kembali normal setelah konsisten dengan Vivix®

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

“Vivix pun mengecutkan cyst, hari tu besar ckit, la ni da mengecut”

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

“Saya ada pcos + cyst, sebab tulah saya ssh nak dpt bby n period saya x teratur. Alhamdulillah, lepas 3 bln saya amalkan vivix, dan suplemen asas yang lain, perios saya mula teratur”

Vivix® ini mengandungi antioksidan yang tinggi yang mampu MEMBUNUH SEL- SEL radikal bebas didalam badan kita.

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur

Kalau ada antara ANDA atau AHLI KELUARGA ada penyakit seperti di bawah, MV rekomenkan ambil Vivix®.

✅Pesakit Kencing Manis
✅Pesakit Darah Tinggi
✅Pesakit Strok
✅Pesakit SLE
✅Pesakit Jantung
✅Pesakit Radang Usus
✅Pesakit Gout
✅Pesakit Cancer
✅Pesakit Cyst / Fibroid / Ovari
✅Pesakit Nyanyuk
✅Pesakit Derita Sakit Sendi
✅Pesakit Lemah Daya Tahan Sakit
✅Berhenti Merokok

Promosi sangat berbaloi di awal tahun baru ni dengan pembelian 2 botol Vivix® SHAKLEE ??anda akan perolehi:
? FREE POSTAGE
? FREE GIFT
? DISCOUNT 5%

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur Selepas Mengamalkan Vivix®

7 thoughts on “Testimoni Cyst Mengecut dan Period Kembali Teratur Selepas Mengamalkan Vivix®

Comments are closed.