Ramuan utama collagen powder Shaklee ialah dari ekstrak sisik ikan merah.

Ditambah lagi dengan 7 ramuan terbaik yang membuatkan kolagen keluaran Shaklee antara yang terbaik di pasaran.

Plus, ada kajian klinikal dijalankan keatasnya.

Hebat tak hebat lah kan!

Kenapa Shaklee memilih kolagen dari sisik ikan?

Sisik ikan merah ialah sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi dan pencemaran yang kurang jika dibandingkan dengan kolagen haiwan.

Ianya juga sangat lasak dan elastik. Kepaduan sel sangat tinggi.

Kapasitinya yang tinggi mengekalkan kelembapan dan jisim molekulnya sangat rendah.

Memang hebat kan Red Snapper Scale ni?

Dalam ekstrak biji Camellia Japonica ni ada satu bahan penting iaitu asi oleik.

Ianya sejenis sebatian emolian kulit dan pelembap yang unggul dan bahan antioksida yang dapat membantu mengurangkan radikal bebas,

Seperti yang kita tahu, radikal bebas ni antara punca menyebabkan penuaan pramatang cepat berlaku.

Hmmm, kalau nak AWET MUDA, kena cuba Collagen Powder Shaklee ni.

” Kriteria memilih suplemen kolagen terbaik supaya sendi berjeli dan muka berseri”

Pfaffia dikenali sebagai ginseng Brazil.

Bila ekstrak pfaffia dan biji camellia japonica ini bergabung, ia mampu menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik.

Hasilnya kulit menjadi lebih lembut, lembap dan tak bertampuk.

Kalau yang jenis kulit kering tu memang sesuai amat mencuba Collagen Powder Shaklee ni.

Elastin ikan pula untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit yang boleh melantung bila dicubit.

Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama kolagen untuk kulit lebih gebu, anjal dan tegang.

Nak kulit gebu, anjal dan tegang?

Cuba saja Collagen Powder Shaklee.

Vitamin B ditambah untuk metabolisma karbohidrat, lemak dan protein bagi menghasilkan tenaga yang diperlukan bagi pengeluaran kolagen dalam badan sel.

Satu lagi elemen ialah vitamin C yang penting dalam pengeluaran kolagen. Ianya jua melawan radikal bebas yang merosakkan kulit.

Nak maintain kulit sihat dan cantik, JANGAN lupa tambah Collagen Powder Shaklee.

Ekstrak kerang-kerangan menghasilkan glukosamina yang penting untuk mensintesis bendalir sinovia.

Tujuannya ialah melicinkan pergerakan sendi, melembapkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

Oh, rupanya baik untuk sendi dan mata juga ya Collagen Powder Shaklee ni.

Jom berkolagen kita!

Familar tak dengan Lactobacillus Acidophilus?

Ha, ianya sejenis bakteria baik yang membantu mengimbangi usus mikroflora dan bagus untuk pencernaan. Jadi, mudahlah sistem penghadaman kita nak menyerap kolagen ke dalam badan.

Ada special promotion ke untuk Collagen Powder Shaklee bulan September ni? Eh, mestilah ada dengan set The Radiant 4. Collagen powder ni boleh bantu naikkan seri wajah tanpa mekap yang tebal.

Jom serlahkan keanggunan wanita bersama set The Radiant 4. Dapatkan sekarang!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Terbukti dengan 7 Ramuan Utama Hasilkan Kolagen Terbaik

6 thoughts on “Terbukti dengan 7 Ramuan Utama Hasilkan Kolagen Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.