Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur!

Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate, Health Info, Healthy Home, Testimonials
Hilangkan Kesan Kotoran TANPA Menggunakan Peluntur Kali ini MV nak cerita pasal basuh baju pula...MV yakin topik ni bakal mearik perhatian terutamanya para ibu yang runsing macam MV bila mencuci pakaian tapi still tak bersih..MV akan bagi petua hilangkan kesan kotoran tanpa menggunakan peluntur... :-) MV memang stress bila basuh baju anak guna washing machine berkali-kali tapi tak juga bersih..rendam dengan sabun pun still 'degil' juga kotoran tu nak hilang..masa tu mula la nak jadi radio buruk kat anak-anak.."kenapa makan comot sangat habis kena sambal ni??? tak reti minum elok-elok? ni mulut bocor ke apa minum pun boleh tumpah habis kena kat baju???" Well itulah sifat semulajadi MV, bila badan penat, mulut memang nak membebel ja, asyik nak marah orang sana-sini.. MV rasa ibu-ibu diluar sana pun sama, setuju tak?  :-D Ada ibu-ibu nak mudahkan…
Read More