Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa

ESP - Soy Protein Isolate Powder, Essential Nutrition, Health Info, Meal Shakes, Performance® Natural Orange, Testimonials, Tips
Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa | Selamat berpuasa untuk semua pembaca MV. Macammana baru berpuasa sehari ni? Lapar? Letih? Tak bermaya? Atau kekal cergas macam orang tak puasa  8-) Walaupun berpuasa, tugas-tugas harian tetap perlu dijalankan seperti biasa tambah pula kita disunatkan untuk menjalankan amalan-amalan sunat seperti solat sunat tarawih, sunat tahajjud, bertadarrus dan banyak lagi kan?. Sebab tu penting untuk kita kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa sepanjang hari. Kekal Cergas Bertenaga Walaupun Berpuasa? Tiru Macam MV – Memang Berbaloi! Untuk kekal cergas sepanjang berpuasa, MV tetap mengamalkan ESP Soy Protein Isolate Powder (ESP) bersama Mealshakes dan Performance Natural Orange (PD) seperti tahun yang lalu. Memang MV rasa bertenaga, kenyang lebih lama, tak lapar, haus pun tidak (walaupun masih lagi menyusukan anak). Rahsia yang bukan lagi rahsia  :-) SET MIGHTY 3 GEM untuk kekal cergas bertenaga…
Read More