Tag Archives: Tip Elak Letih Ketika Puasa

Tips Elak Mengantuk Selepas Sahur di Bulan Ramadhan

Tips Elak Mengantuk Selepas Sahur Salam Jumaat semua, hari ni dah 24 hari kita berpuasa kan, alhamdulillah. Selepas sahur tadi ada yang tidur semula tak?. MV pasti ada diantara kita yang tidur semula sementara nak tunggu azan subuh kan? Apakata harini MV berkongsi tips elak mengantuk selepas sahur dengan anda semua.  😉 MV pun terkadang boleh tertidur sebab… Read More »

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.