Kesan Sepanjang Proses Detoks yang Awesome

Kesan Sepanjang Proses Detoks yang Awesome

Alfalfa Complex, Detox, Digestive Health, DTX Complex, Essential Nutrition, Herb-Lax™, Liver Health, Peppermint-Ginger Plus, Shaklee Products, Testimonials, Tips
Kesan Sepanjang Proses Detoks | Alhamdulillah MV dah berjaya habiskan 21 hari cabaran detoks Shaklee dan Clean Eating bersama #gengJDECanggun pada 7 May hari tu. Kalau ada banyak sangat toksin dalam badan, maka kita akan mengalami banyak fenomena yang dikenali sebagai Healing Crisis. Sepanjang mengamalkan pemakanan clean eating dan juga suplemen detoks, MV akui memang ada healing crisis yang dialami. Healing crisis ini adalah berbeza-beza antara kami didalam kumpulan JDEC ini dan ianya bergantung pada jumlah bahan-bahan toksin yang terkumpul di dalam badan masing-masing. Ini merupakan petanda, “sikit je lagi, dah nak baik tu.” Kesan Sepanjang Proses detoks yang dialami sepanjang 21 hari cabaran Pening! Tekanan darah yang tinggi, tanda detoksifikasi Kerap membuang air kecil dan besar. Memang terasa selalu ke toilet setiap 30 minit, syukur la toilet dekat ja, so tak kisah la ulang alik berapa kali pun.…
Read More