Tag Archives: Singkirkan whitehead dan blackhead

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu. Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni… Read More »

Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati Dari Wajah dan Badan

Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati Mudahnya Hilangkan Sel Kulit Mati | Untuk kulit yang berseri-seri, berser-seri dan lebih muda, wajah dan anggota badan kita perlu dibersihkan dari sel-sel kulit mati. Tidak kira kulit jenis berminyak, sensitif atau normal, pengelupasan adalah sama penting dengan pembersihan dan pelembapan. Ia bukan sahaja membantu untuk menghilangkan sel-sel kulit mati, tetapi… Read More »

Singkirkan Whitehead dan Blackhead

Singkirkan Whitehead dan Blackhead Singkirkan whitehead dan blackhead | Bila berbicara tentang whitehead dan blackhead mesti tangan pun dok garu-garu kat batang hidung sendiri. Benci bila terasa kasar seperti ada pasir-pasir halus yang tersumbat di dalam kulit. Dalam kita dok bergaya nak cantik and apply makeup sampai 3inci tebal, kita kena jugak merawat wajah kita yang… Read More »