Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam

Acne, Health Info, Overnight Renewal Whitening Cream, Skincare, Testimonials, Tips
Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam Elakkan EYEBAG Hanya Dengan Sapuan Krim Malam |Kadang-kadang kita terlepas pandang untuk beri extra attention pada bahagian mata kan?. MV perasan ramai yangsuka post gambar dengan caption "Abaikan eyebagku" Eii eyebag semangkuk" "Eii,mata panda" dan macam-macam lagi. Instead of buat caption macam tu lebih baik la cari inisiatif untuk kurangkan masalah eyebag tu. Takkan la nak tunggu kedut seribu dah muncul baru nak pakai krim mata ataupun ada yang dah mencuba tetapi tak memberi kesan yang positif. MV dulu pun eyebag tak payah cerita la, berbakul rasanya, mata panda tu memang tak boleh nak elakkan kalau kekurangan tidur dan stress. Bawah mata tu memang menjadi gelap dan garis penuaan juga kelihatan sangat jelas. Inilah pentingnya penggunaan krim malam. Tapi itu dulu, sekarang bila…
Read More
Pentingnya Penggunaan Krim Malam

Pentingnya Penggunaan Krim Malam

Healthy Beauty, NutriWhite, Overnight Renewal Whitening Cream, Shaklee Products, Skincare, Testimonials, Tips
Pentingnya Penggunaan Krim Malam Pentingnya penggunaan krim malam | Untuk mengekalkan kecantikan wajah bukan hanya sekadar membersihkan wajah dari kotoran tetapi juga dengan pemakaian krim malam. Krim malam membersihkan kotoran dari wajah, memperbaharui sel-sel muka dan mencegah tisu daripada rosak. “The main purpose of using a night cream is for skin hydration via decreased evaporated water loss,” Kenapa Mesti Pakai Krim Malam? Memakai krim malam sebelum tidur dapat membantu mengembalikan kelembapan kulit dan mendorong pemulihan kulit secara optimal. Tanpa nutrisi yang sesuai dengan keperluan kulit, sudah pasti kulit wajah akan tampak kering dan letih. Mengapa kita harus memakai krim malam? Ia sangat penting kerana ketika malam, kulit akan berehat dan bahan aktif dalam krim malam mudah untuk meresap masuk ke dalam lapisan kulit. 11 Manfaat Menakjubkan Pentingnya Penggunaan Krim Malam Ia membekalkan…
Read More