Penat Sental Kasut Sekolah di hujung Minggu?

Penat Sental Kasut Sekolah di hujung Minggu?

Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate, Get Clean, Healthy Home, Shaklee Products, Testimonials, Tips
Penat Sental Kasut Sekolah Penat sental kasut sekolah | Tengah buat apa ibu-ibu semua? Melayan anak-anak cuti sekolah ka? Ha hari ini mai MV nak share sesuatu dengan ibubapa mahupun anak-anak yang sedang gembira cuti sekolah sempena Chinese New Year ni. Bukan gimik ke apa tapi nak share sesuatu yang ISTIMEWA yang akan menyenangkan para ibubapa sekalian. Bunyi macam best, tapi apa barang ni?  :-) Rahsia Mencuci Kasut Anak Tanpa Perlu Menyental Setiap hari Jumaat atau Sabtu pastinya rutin anda mencuci kasut sekolah anak-anak kan?. Dah rendam dari 3 petang hingga ke malam pun, kotoran degil masih tak hilang juga! Penatnya nak berus stokin dan kolar baju sekolah anak-anak lagi kan? Berdaki je. Jenuh menyental sampai sakit belakang! Ibubapa yang ada masalah macam ni, jom MV nak tunjuk cara mudah basuh kasut sekolah anak-anak ni. MV nak tunjuk testimoni sendiri…
Read More