Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Nutriwhite Transform Kulit Wajah Bertambah Cantik

Diari MommaVogue, NutriWhite
Nutriwhite Transform Kulit | Teringat zaman paleolitik dulu pantang betul MV tengok kulit muka kawan-kawan cantik mulalah jadi inspektor conan tanya itu ini. Kau pakai apa eh muka putih melepak, kulit licin bersih bak puteri salju? padahal kita baru jumpa minggu lepas, kulit kau kusam masai macam aku jugak 😱 Tapi disebabkan sifat gelojoh nak CEPAT flawless, gorgeous PUTIH melepak macam snow white, maka TERBELI lah produk MURAH. Memang time beli tu tak sempat nak fikir panjang. Terus sambar satu set penuh. Nampak tak betapa eksaitednya kaum wanita ni bila NAK nampak cantik? 😨 Bila dah lelama pakai, muka pun menunjukkan perubahan HAMPA, mengelupas dan bersalin kulit macam snake. Muka rasa pedih dan perit. Hurmm memang bertabah. Sabarrr je dulu tanggung keperitan tu sebab nak LAWA punya pasal kannnn! Tapi, kuharapkan panas hingga ke petang,…
Read More