Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan

Health Info, Performance® Natural Orange, Testimonials, Tips
Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan Performance Drink Minuman Memberi Tenaga dan Kecergasan | Lamanya tak update blog..Rasa rindu pula..dah 14 hari kita berpuasa kan? Apa khabar semuanya? Bagaimana ibadah berpuasa? Sebenarnya MV baru pulang dari kampung, menziarahi ayah yang kurang sihat. Agak lama juga berada disana, dalam 10 hari gitu. Ayah disahkan demam virus, ada jangkitan didalam mulut. Tak tahu macam mana boleh dapat virus tu. Tapi, syukur alhamdulillah tak melarat ke tempat lain. Selama demam sepanjang 7 hari tu ayah tetap berpuasa, ayah cuma bertahan dengan makan kurma dan buah anggur sahaja. Kalau tak makan mana nak dapat tenaga kan? MV memag terkejut sangat tengok keadaan ayah, cengkung dan tidak bertenaga langsung  :cry: Sebagai anak, memang MV sedih. Umur ayah pun dah 72 tahun kan. Kalau tak cukup…
Read More