Ekstrak Boswellia Serrata Mengurangkan Kesakitan Sendi

Ekstrak Boswellia Serrata Mengurangkan Kesakitan Sendi

Advanced Joint Health Tablet, Bone Health, Joint Health, Shaklee Products
Ekstrak Boswellia Serrata Ekstrak boswellia serrata | Osteoarthritis adalah yang paling biasa dihidapi oleh kebanyakan pesakit arthritis. Selalunya ia akan memberi kesan kepada sendi yang lebih besar seperti lutut, pinggang dan belakang badan. Dan semua ini jika anda perasan merupakan fizikal di bahagian bawah badan kita yang mana kesannya didapati akibat makan banyak dan tak bersenam serta hormon selepas kahwin yang banyak menjadikan wanita berkahwin menjadi obes. Kena osteo ni macam kena protest dengan badan kita sendiri la…kaki tak larat nak bawak badan, pinggang tak dapat nak tahan perut dan sebagainya. Jadi kenapakah arthritis menyerang? Bersenam tidak, makan main balun je, apa lagi!!! berat badan setiap tahun lepas kahwin bertambah 2 kilo. 10 tahun dulu masa single berat cuma 50 kg, sekarang dah jadi 70 kg. Orang tua-tua kata makin bahagia…
Read More
Promosi Februari Shaklee 2015 Lebih Hebat!

Promosi Februari Shaklee 2015 Lebih Hebat!

Advanced Joint Health Tablet, Bone Health, Children's Nutrition, Essential Nutrition, OsteMatrix™, Shaklee Products, Vita-Lea® for Children, Vita-Lea® with Iron Formula
Promosi Februari Shaklee 2015 Promosi Februari Shaklee 2015 | Hari ni baru dapat nak up entry mengenai promosi bulan ni, MV mengalami masalah teknikal berkaitan blog. So, blog dah bertukar nama domain. Maka hari ni kembali menggalas tugasan dengan penuh dedikasi. Bagi anda yang mengikuti FB MV, pastinya anda dah tahu apa promosi hebat tu. Kepada yang belum tahu, jom kita tengok apa yang shaklee tawarkan untuk kita sepanjang bulan ini. 4 Vitamin 'Fantastic Four' Dalam Promosi Februari Shaklee 2015 Makin dekat nak GST ni, makin baik pulak Shaklee ni. Shaklee menawarkan 4 terus produk promosi bulan ni. Rugi kalau tak grab peluang macam ni. APA KELEBIHAN PROMOSI 'FANTASTIC FOUR' BULAN INI? Vita-lea Iron Formula - multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh…
Read More