Tag Archives: Kesihatan Kulit

Manfaat GLA daripada Minyak Biji Borage

Manfaat GLA daripada Minyak Biji Borage Manfaat GLA daripada minyak biji borage | Pernah tak bila berkunjung ke farmasi, berderet suplemen Evening Primrose Oil yang anda nampak? MV pun macam tu juga dulu, wajib beli suplemen ni setiap bulan. Tetapi MV tak pernah ambil tahu pun dari mana sumber GLA ni dan sumber apakah yang paling tinggi… Read More »

Hilangkan Blackhead dan Whitehead Degil!

Hilangkan Blackhead dan Whitehead Hilangkan blackhead dan whitehead | Mesti ramai yang ada masalah whitehead and blackhead yang meriah membiak dengan sihatnya di muka, hidung dan dagu muka kita kan? Kulit pun mesti kasar ja bila sentuh. MV pun mengalami masalah yang sama bertahun-tahun! Siapa takde cuba angkat keyboard tu  😀 Jom kita kenali sikit apa… Read More »