Diet Detoks Singkirkan Logam Berat

Diet Detoks Singkirkan Logam Berat

Detox, DTX Complex, Garlic Complex
Diet Detoks Singkirkan Logam Berat | Ketoksikan logam adalah salah satu masalah kesihatan yang serius hari ini. Tanpa kita sedari sebenarnya kita dikelilingi oleh logam berat, samada bahan pencuci, bahan kosmetik dan penjagaan diri, bahan memasak, air minuman, makanan, bahan industri, dan produk pengguna. Menurut satu artikel baru-baru ini yang disiarkan dalam American Heart Journal, terdapat bukti epidemiologi untuk menyokong pendedahan kepada logam toksik meningkatkan risiko penyakit jantung dan komplikasi yang berkaitan. Walaupun istilah "detox" digunakan secara meluas di kalangan orang ramai, ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa istilah teknikal yang digunakan untuk menggambarkan detoksifikasi logam adalah "chelation" Natural Detox Treatments Chelation therapy adalah cara yang paling berkesan untuk mengurangkan pendedahan logam berat yang serius. Sebahagian daripada tanda-tanda amaran yang badan kita  dilanda keracunan logam berat termasuk: Keletihan kronik Penyakit autoimun Gangguan…
Read More
Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

DTX Complex, Health Info, Liver Health, Testimonials, Tips
Perut Kempis Selepas Detoks | Perut kempis selepas bersalin sangat la diimpikan oleh kaum wanita. Sebab bagi kami kaum wanita, perut buncit adalah nightmare. Boleh 'nanges' tau bila tengok perut tu. Sebelum ni perut buncit sering diperli suami sendiri mahupun kawan-kawan, tetapi selepas melalui proses detoks dengan suplemen Shaklee, amazingly perut kembali kempis. Wow! Tiada lagi kata-kata perli yang diterima selepas itu. Itu adalah di antara salah feedback yang diterima selepas mereka melakukan detoks ini. Jom MV kongsikan beberapa testimoni perut kempis selepas detoks Shaklee: Testimoni 1: Ummi dan detoks. Perut dah jadi kecik. Ummi selalu makan banyak, tapi sekarang, sepinggan nasi pun tak habis. Yang bestnye, perut jadi kempis. Takde la kene ejek lagi orang tanya ada baby lagi ke. Testimoni 2: Pengalaman detox Shaklee 7 hari. Berat turun 1kg. Perut kempis sikit. Proses…
Read More