Naikkan Seri Wajah dengan The Radiant 4 tanpa Perlu Mekap Tebal

Naikkan Seri Wajah dengan The Radiant 4 tanpa Perlu Mekap Tebal

Ramai orang bertanya, ada tak vitamin kulit cantik dan naikkan seri wajah. Malas lah nak tepek mekap foundation ni. Nak touch-up mekap ambik masa berejam-jam, silap haribulan cik abang mengomel jer asyik tunggu kita bersiap. Tu belum masuk bab nak

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.