Ketahui Pilihan Gabungan Vitamin Untuk Penyerapan Optimum !

Ketahui Pilihan Gabungan Vitamin Untuk Penyerapan Optimum !

Antioxidants, B-Complex, Bone Health, CarotoMax®, Essential Nutrition, Health Info, OsteMatrix™, Shaklee Products, Sustained Release Vita-C™ Plus, Tips, Vita-Lea® with Iron Formula, Zinc Complex
Gabungan Vitamin Untuk Penyerapan Optimum Gabungan Vitamin Untuk Penyerapan Optimum | Adakah anda tahu bahawa beberapa vitamin bergantung kepada satu sama lain untuk penyerapan maksimum oleh badan? Pernah tak anda makan suplemen atau apa-apa vitamin tapi tidak mendatangkan hasil? Maksud MV tidak memberi kesan yang anda inginkan? Semua benda yang kita buat, perlukan ilmu. Nak memasak perlu ada ilmu, nak bercucuk tanam perlu ada ilmu, nak shopping online pun perlu ada ilmu. Eh nak shopping perlu ada ilmu?? Eh sudah tentu la, perlulah google juga tentang peniaga tu, mana tahu peniaga tu "atas angin" je kan? So macam tu juga bila nak makan vitamin, kena ada ilmu juga, bukan main 'laggar' ja makan semua serentak. :lol: Ketahui Pilihan Gabungan Vitamin Untuk Penyerapan Optimum Terdapat dua jenis vitamin, vitamin larut air dan vitamin larut lemak. Vitamin…
Read More