Selamatkan Duit Raya Anak kepada Pelaburan Emas

Selamatkan Duit Raya Anak kepada Pelaburan Emas

Diari MommaVogue
Selamatkan Duit Raya Anak kepada Pelaburan Emas Selamatkan Duit Raya Anak kepada Pelaburan Emas | Banyak juga anak-anak dapat duit raya tahun ni, syukur Alhamdulillah. Rasa nak tukarkan jadi emas Public Gold la. Lagi bagus. Terjaga juga duit anak-anak tu.  Tapi macam mana ya nak beli emas tu? Ha, mungkin anda pernah terbaca, sama ada di facebook atau di website, tentang cara nak beli emas Public Gold. Ada orang yang promosikan simpan melalui Gold Accumulation Program (GAP). Ada juga yang suruh order je dekat website Public Gold. Ada juga yang offer beli dengan dealer Public Gold terus. MV dah lama follow ejen PG Mohd Zulkifli ni dan berkesempatan bertemu beliau dan isterinya pada bulan Februari yang lepas. Banyak perkongsian yang bermanfaat untuk MV timbangkan bila nak buat pelaburan ni. Tapi, sampai la…
Read More