Tag Archives: Asingkan akaun instagram personal dan bisnes

Cara Mudah Nak Tukar Akaun Instagram Personal kepada Bisnes

2 hari yang lepas MV menukar akaun instagram personal kepada bisnes. Kekononnya nak asingkan akaun sebab SENANG dan MUDAH untuk potential customer menghubungi MV. Instagram ni dah jadi medium bisnes untuk anak muda Gen Y kan, so nak tak nak kena follow diorang juga supaya Gen X macam MV ni tak ketinggalan zaman. Step untuk Tukar Akaun Instagram… Read More »

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.