01
- October
2017
Posted By : noriza rahman
Stok Wajib Beli sempena Promosi Oktober 2017

Promosi ESP yang giler kencang.. eh giler kencang ke giler kentang?? Yang pasti Shaklee Malaysia buat Promosi yang sangat hebat untuk ESP iaitu Beli 4 diskaun 5% untuk ESP.

Satu pembukaan Oktober yang sangat baik dari Shaklee. Shaklee selalu buat promoi ESP ni bulan Oktober, itu yang MV perasan.

Lelaki, wanita, ibu hamil, ibu berpantang, warga emas dan pelajar semuanya sesuai untuk minum. Boleh kata, share ramai-ramai satu tong ni pun tak rugi. Pastinya lebih meriah, satu keluarga berkongsi kebaikan yang sama.

Apalagi ditunggu, sebelum promosi berakhir ‘while stocks last’, pakat-pakat lah kongsi untuk dapatkan seorang satu tong.

Harga retail RM161.25 untuk setiap 850gm.

Promosi sah sehingga 31 Oktober 2017.

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.