Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat.

By | May 21, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook3

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat | Perkara yang paling merisaukan adalah apabila anak kesayangan kita tidak sihat, kan? Demam terutamanya. Bawa pergi klinik, doktor bagi ubat demam, antibiotik, dua tiga hari baru sihat. Bulan depan demam lagi, ulang benda yang sama lagi. Sampai bila nak macam tu kan?

Apa yang MV lakukan bila Rania dan Humaira demam?

First and foremost MV akan visit doktor supaya boleh periksa mereka demam kerana apa.

Balik rumah MV akan jerlum kepala dengan letak towel basah kat kepala anak.

Kalau tengok anak tak ok juga MV akan buat garlic oil. Boleh buat lebih dan boleh disimpan.

Caranya mudah sahaja, ambil satu labu bawang putih, chopped, tak perlu buang kulit, bakar atas kuali tanpa minyak dengan api kecil.

Bila dah kekuningan, buang kulit, masukkan dalam bekas bertutup dan campurkan dengan minyak biasa dan ramas-ramas sampai minyak tu pon berbau garlic.

Kenapa bawang putih? Garlic ni dikenali sebagai antivirus dan antibakteria yang sangat hebat.

Selain itu, MV juga berikan anak-anak Vita-Lea® for Children. Anak MV amat gemar la sebab ada rasa masam anggur, manis xylitol yang menguatkan gigi dan tulang..??? Vitalea kids ini juga adalah nutrisi sihat untuk tumbesaran kanak-kanak.

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat

Jom tengok macam mana Ibu-ibu lain dalam group secret kami berkongsi cerita yang sama..

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat

Ini cerita puan Auntie kemai

“Last week wawa demam dan batuk..Seminggu sy jaga so cuti kan dia x g tadika..Rest kat rumah…3 hr lps tu faris plak batuk batuk

Sy igt ameer la yg bakal kena sbb dia tidur sebelah wawa tiap hari..faris plak bilik sendiri..Smp la minggu ke 2 Ameer paling kebal…g kuching dia langsung x selsema..

Baru sy perasan dlm 3 org ni yg paling rajin mkn vitalea ialah Ameer. ..daily kot sebiji dia kunyah…yg lg 2 org chew c je

so maknanya mmg vitalea mmg paling kuat juga immune booster utk Ameer ni

Perkongsian dari Puan Arnie

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat

“Samalah..Hakim pun jarang giller demam, sampai tak ingat bila kali terakhir dia demam, Dia paling konsisten Che Vita-Lea tue..Si kakak celup-celup, dia suka Chew Vit C je. Chew Vita-Lea the best untuk fight demam/flu kan..”

Perkongsian ke-3 dari Puan Yana

Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat

Tapi saya perasan jugak lepas konsisten Vitalea tu jarang Marsha ni demam. Kalau kat grup WhatsApp kelas dia tu hari-hari budak tak sihat MC tak gi sekolah”

Alhamdulillah perkongsian yang bermakna buat ibu-ibu diluar sana..

Jom berikan Vita-Lea® for Children untuk kuatkan Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat!

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

17 thoughts on “Sistem Imun Anak Lebih Kebal TANPA Ubat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.