15
- October
2017
Posted By : noriza rahman
SIRI JELAJAH Berikan yang Terbaik untuk Si Manja!

Terokai Nutrisi Shaklee sebagai hadiah kesihatan terbaik yang anda berikan untuk si Manja!

Mengapa ANDA mommy ydaddy perlu hadir?

Kerana Dr Sonhee Park, Pakar Saintis Shaklee, akan menyampaikan pengetahuan tentang kepentingan nutrisi pra-natal (sebelum kelahiran) dan post-natal (dalam pantang) bagi ibu dan bayi.

Akan ada sesi autograf dan soal jawab

Bawa pulang cenderahati kehadiran, cabutan bertuah dan hadiah-hadiah penyertaan kuiz!

Saintis Penyelidikan Kanan Shaklee Corporation

Dr Sonhee Park atau Dr Sunny merupakan Penyelidik Klinikal Profesional yang berdaftar (CCRP) dengan pengalaman pendidikan lanjutan kedoktoran lebih daripada 26 tahun dalam bidang akademik, syarikat pemakanan dan minuman utama termasuk pediatrik dan pemakanan kanak-kanak.

Boleh didapati bermula dari 15 September 2017 di Home Office, Cawangan KL, Pulau Pinang dan JB, juga di dalam talian hanya RM20 setiap satu (termasuk GST)

Best ke Best?

Jom beramai-ramai mommies di luar sana menyertainya! Dapatkan Tiket Anda!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.