Singkirkan Whitehead dan Blackhead

By | March 7, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+5Share on Facebook10

Singkirkan Whitehead dan Blackhead

Singkirkan whitehead dan blackhead | Bila berbicara tentang whitehead dan blackhead mesti tangan pun dok garu-garu kat batang hidung sendiri. Benci bila terasa kasar seperti ada pasir-pasir halus yang tersumbat di dalam kulit. Dalam kita dok bergaya nak cantik and apply makeup sampai 3inci tebal, kita kena jugak merawat wajah kita yang dah seharian kita tempek makeup kan? Kotoran ni kalau dah melekat dekat muka mulala timbul whitehead dan blackhead yang menyebabkan jerawat.

Macam mana cara nak singkirkan whitehead dan blackhead ni ?

Pasti anda tercari-cari kaedah yang mudah dan berkesan bagaimana untuk singkirkan whitehead dan blackhead kan?. TAPI anda nak tahu kalau MV berkongsi satu produk yang natural yang boleh bantu anda singkirkannya dari wajah?

Singkirkan Whitehead & Blackhead 100% Berkesan dengan Nutriwhite Makeup Remover

Gentle Action Makeup Remover

  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

Testimoni pengguna yang sudah berjaya singkirkan whitehead dan blackhead dengan Makeup Remover 

singkirkan whitehead dan blackhead

#1 Puan Faha “Yang menariknya bila sapu2 & gosok2 lembut daki keluar dr muka..pelik bin ajaib..Lepas cuci muka,whh..hilang sehala whitehead dan blackhead yang ada kat T-zone. Esoknya buat dekat suami..daki putih keluar masa saya gosok muka suami. Boleh cuba sendiri, pasti anda hepi.”

singkirkan whitehead dan blackhead

#2. Puan Oja ” Abes keluar semua kulit mati, macam sental daki tau..ngeri betul. Hidung yang menggerutu dengan blackhead selama seminggu terus licin

singkirkan whitehead dan blackhead

#3. Puan ErnaAda gentelan kelabu daripada kulit muka selepas erna apply pada wajah. Bye whitehead blackhead. Memang clear habis semua”

singkirkan whitehead dan blackhead

#4. Puan Nadra “Wah berkilatnya muka ibu..mcm ber’make up’..cepat2 ibunya tgk cermin, bila sentuh muka tak juga berminyak

Makeup Remover yang wajib anda ada, sama ada yang pakai makeup ataupun tidak. Highly recommended jika digabungkan bersama Gentle Deep Foaming Cleanser.

RM 95 untuk beberapa bulan kegunaan. Sungguh, gemuk tiub ni 😀

Nyahkan whitehead dan blackhead anda sebelum orang komen dari jauh ‘Eh, ko tak cuci muka ya?’ walhal anda gigih cuci muka sehari 2 kali 😉

12 thoughts on “Singkirkan Whitehead dan Blackhead

Comments are closed.