03
- September
2017
Posted By : noriza rahman
Shaklee Lanjutkan Promosi Sempena Hari Merdeka Dan Hari Malaysia

Berita baik!! Promosi Istimewa Merdeka 60 dilanjutkan

31 Ogos yang lepas negara kita sudah menyambut Hari Kemerdekaan ke-60, seterusnya 16 September ini kita akan menyambut Hari Malaysia pula. Demi memeriahkan lagi hari yang bermakna buat Malaysia, Shaklee dengan berbesar hati melanjutkan promosi pencarian ahli baru dan vita-c plus sehingga 30 September 2017.

Promosi ni khas untuk ahli yang berdaftar bulan ni. Tak kisahlah nak makan sendiri atau untuk berniaga. Semuanya terpulang pada diri masing-masing.

Vitamin C Murah untuk ahli baru

So, bila dah berdaftar sebanyak RM80, pembelian produk shaklee minimum sebanyak 100uv atau lebih kurang RM400 dalam satu resit, nanti layak dapat:

  1. Shaker Shaklee Coral Orange dengan harga hanya RM18 sahaja (harga biasa RM33.90)
  2. 1 botol vita-c plus dengan harga RM60 sahaja (harga biasa RM104)

*Boleh pilih salah satu atau ambil kedua-duanya sekali.

Promosi ni akan berakhir pada 30 September 2017. Lepas tu dah tak dak ya. Jangan kata MV tak payung tau. Dah bagi payung besaq ni.

Daftar ahli sempena bulan kemerdekaan dan hari Malaysia ni tau!

Sebarang pertanyaan dan pembelian tentang promosi sempena bulan Merdeka boleh menghubungi MV di link tersebut www.norizashaklee.wasap.my/60122050258

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.