19
- April
2017
Posted By : noriza rahman
HQ Shaklee Mula Beroperasi di Sunway Geo Tower Pada 25 April 2017

PENGUMUMAN PENTING! HQ Shaklee berpindah lagi.

Bukan baru je ke berpindah ke Sunway Pinnacle? Kenapa nak berpindah lagi?

Ya, memang Shaklee baru je berpindah ke Sunway Pinnacle tahun 2015, tetapi syarikat memerlukan lebih banyak ruang dan pejabat operasi yang baru untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat.

Save the dates! Jangan lupa singgah ke pejabat operasi HQ Shaklee yang baru jika anda ke Bandar Sunway ye.

Bagaimana mahu ke sana?

Alamat Shaklee HQ yang baru boleh rujuk alamat di bawah.

Level 2, Sunway Geo Tower,

Jalan Lagoon Selatan,

Sunway South Quay, Bandar Sunway,

47500 Subang Jaya, Selangor

Ya! Satu alamat yang sama iaitu di Bandar Sunway – cuma ruangannya nampak baru dan lebih luas. Nombor telefon akan kekal sama untuk memudahkan para penggunanya.

Berikut adalah gambaran sekitar Home Office Shaklee HQ yang baru

hq-shaklee-berpindah-lagi

Akan ada juga retail store di mana para pengedar/ahli boleh ambil bakul, pilih produk yang dikehendaki, pergi terus ke kaunter dan bayar. Konsepnya ‘Pick and Pay’, memang menarik!

Di pejabat yang baru juga, akan ada kemudahan untuk para Leader yang berminat nak membeli dalam kuantiti yang banyak. Mereka boleh memesan produk dan terus dibungkus didalam kotak. Yang bestnya juga, boleh pilih sama ada nak bawa pulang sendiri atau hantar ke alamat yang ditetapkan.

Pejabat operasi Shaklee pula di Level 2 dan Level 3 yang akan menempatkan Shaklee Meeting dan Training Room. Di sini akan dijalankan Health & Wellness Talk serta Training Workshops.

Cara ke HQ Shaklee Sunway Geo Tower agar tidak tersesat

Lokasi yang lebih tepat boleh rujuk disini, jalan ke HQ Shaklee.

HQ Shaklee berpindah
Peta ke lokasi Shaklee HQ baru

Boleh juga menggunakan aplikasi Waze, taip keyword ‘Sunway Geo Tower’ dan tekan search.

Health Carnival Sempena Pembukaan Shaklee HQ yang Baru

Sempena pembukaan pejabat operasi baru ni, Shaklee juga menjalankan program kemasyarakatan dengan menganjurkan acara karnival kesihatan.

Masuk adalah PERCUMA.

Jangan lupa untuk bawa keluarga anda menjalani pemeriksaan kesihatan, kaunseling nutrisi dan juga pelbagai aktiviti menarik yang lain.

 

shaklee-hq-berpindah

shaklee hq berpindah

Kelebihan Menjadi Ahli dan Kenapa Perlu Mendaftar Keahlian Shaklee

  1. Diskaun harga 15-20% kepada ahli yang berdaftar untuk semua produk Shaklee pada Harga Ahli.
  2. Tidak perlu susah payah nak survey harga terendah
  3. Layak membeli produk promosi dengan pakej yang menarik
  4. Buat pesanan produk Shaklee melaui sistem atas talian ke website Shaklee tanpa bergantung pada upline anda. Jika anda berdekatan dengan HQ Shaklee atau cawangannya, anda boleh ke sana terus untuk mendapatkan produk dengan cepat.
  5. Peluang untuk menjana pendapatan samada secara sepenuh masa atau separuh masa. Cuma anda perlu 200% komitmen dan kesungguhan untuk berjaya.

Berminat untuk mendaftar keahlian Shaklee?

Anda yang belum ber daftar menjadi ahli Shaklee boleh menggunakan ID MV 882633 (Miracle Vitamins Beauty) sebagai penaja anda semasa berdaftar di Shaklee HQ nanti.

“Jom Aktifkan Keahlian Shaklee”

Kami ialah Pengedar Shaklee kawasan Nilai, Bukit Mahkota dan Bandar Seri Putra, Bangi yang anda cari.

*Updated

Inilah gambaran sebenar jika anda menjejakkan kaki ke pejabat operasi Shaklee yang baru. Ala-ala farmasi gitu. Best kan!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.