Botol Shaker Shaklee | Fuhhh! Sexy, Gojesss, Floless, chantique botol shaker Shaklee yang limited edition ni. Design sporty dengan warna yang mengancam tu memang menggamit hati sesiapa saja yang melihatnya.

Keistimewaan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

Botol Shaker Shaklee

Botol shaker Shaklee ini boleh menampung sampai 600ml air. Then, yang best lagi shaker ni ada 5 sided paddle ball untuk homogenized serbuk minuman kita. So bila kita shake minuman dalam ni semuanya terlarut habis, takder dah ketulan-ketulan kecil. Shake shake shake uollss  😆

Wowwww! Penutupnya pulak extra secure twist cap.

Paling penting of course BPA free, tak kisah la korang nak taruk air sejuk ke atau nak simpan dalam fridge sampai jadi keras pun hokay jer.

Dengan ketahanannya yang lasak tu, memang sesuai la nak digendong ke sana ke sini. Tapi Jangan korang buat baling anjing gila sudah lerr.

Dah ada botol shaker shaklee ni, hurmmm macam-macam plan boleh buat. Nak bancuh performance drink, buat green smoothies, semuanya main shake shake je.

Dah teruja kan korang tengok botol shaker shaklee ni? Tapi cemana nak dapatkannya?

Haaa, sempena sambutan hari MALAYSIA, MV nak announce September 2016 PWP promotion untuk korang semua. Syaratnya amat MUDAH, korang kena leburkan duit untuk produk shaklee dulu, then baru layak beli shaker ni dengan harga RM19.08. Harga Pasaran RM33.90 tau !

Nak JIMAT dan nak MURAH korang kena grab this chance faster. Gerentiiii BERBALOI!

botol-shaker-shaklee

Jangan nanti kuciwaa nanges tepi bucu katil udahh la sebab stok SOLD OUT ? MV bagi AMARAN awal-awal yer.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

2 thoughts on “Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

Comments are closed.