Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

By | September 8, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0

Botol Shaker Shaklee | Fuhhh! Sexy, Gojesss, Floless, chantique botol shaker Shaklee yang limited edition ni. Design sporty dengan warna yang mengancam tu memang menggamit hati sesiapa saja yang melihatnya.

Keistimewaan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

Botol Shaker Shaklee

Botol shaker Shaklee ini boleh menampung sampai 600ml air. Then, yang best lagi shaker ni ada 5 sided paddle ball untuk homogenized serbuk minuman kita. So bila kita shake minuman dalam ni semuanya terlarut habis, takder dah ketulan-ketulan kecil. Shake shake shake uollss  😆

Wowwww! Penutupnya pulak extra secure twist cap.

Paling penting of course BPA free, tak kisah la korang nak taruk air sejuk ke atau nak simpan dalam fridge sampai jadi keras pun hokay jer.

Dengan ketahanannya yang lasak tu, memang sesuai la nak digendong ke sana ke sini. Tapi Jangan korang buat baling anjing gila sudah lerr.

Dah ada botol shaker shaklee ni, hurmmm macam-macam plan boleh buat. Nak bancuh performance drink, buat green smoothies, semuanya main shake shake je.

Dah teruja kan korang tengok botol shaker shaklee ni? Tapi cemana nak dapatkannya?

Haaa, sempena sambutan hari MALAYSIA, MV nak announce September 2016 PWP promotion untuk korang semua. Syaratnya amat MUDAH, korang kena leburkan duit untuk produk shaklee dulu, then baru layak beli shaker ni dengan harga RM19.08. Harga Pasaran RM33.90 tau !

Nak JIMAT dan nak MURAH korang kena grab this chance faster. Gerentiiii BERBALOI!

botol-shaker-shaklee

Jangan nanti kuciwaa nanges tepi bucu katil udahh la sebab stok SOLD OUT ? MV bagi AMARAN awal-awal yer.

2 thoughts on “Shake Shake Shake dengan Botol Shaker Shaklee Limited Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.