06
- September
2017
Posted By : noriza rahman
Serlahkan Keanggunan Wanita bersama Set Kecantikan Kulit Berseri

Wow, wow dan wow!!! For the first time ever, terasa diriku begitu berharga dengan Set Kecantikan Kulit Berseri dari Radian 4 Shaklee ni.

MV kongsikan kepada anda,  4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam. Seperti namanya, set The Radiant 4 terdiri daripada kombinasi 4 suplemen kecantikan dengan 4 fungsi berbeza, yang bila ‘bergabung tenaga’, akan menghasilkan ‘Shaklee Effects’ yang mengujakan.

Protein untuk membina kulit yang sihat

Sumber soya dari jenis non-GMO (non-genetically modified organism) yang lengkap dengan kesemua sembilan asid amino ‘perlu’ yang tak boleh dihasilkan oleh badan. Setiap hidangan menyediakan 14g protein berkualiti yang diperlukan untuk kecantikan kulit.

Pengambilan protein yang cukup amat penting untuk menghasilkan sel-sel kulit baru dan membaiki sel-sel kulit sedia ada.

Tingkatkan Keanjalan dengan kolagen

Satu hidangan kolagen ini menyediakan 4000mg kolagen berkualiti tinggi dari sumber premium sisik ikan merah. Molekul kolagen sangat ringan serendah 1000 Dalton sahaja (berbanding kebanyakan jenama kolagen lain seberat 300,000 Dalton). Lebih ringan molekul kolagen, lebih mudah dan cepat ia diserap, makanya, lebih cepat kesannya. Juga ditambah 7 bahan aktif lain untuk kesan yang lebih optimum.

Kolagen yang cukup memberikan kulit yang sihat dan lembut, memperbaiki keanjalan kulit, menjadikan kulit sentiasa awet muda.

Perlindungan antioksidan dengan vitamin C

Menyediakan 500mg vitamin C yang dilepaskan perlahan-lahan (sustained-release) untuk tempoh masa 5 jam berterusan, supaya dapat diserap sepenuhnya oleh badan. Juga ditambah 120mg sitrus bioflavonoid yang berfungsi meningkatkan keberkesanan vitamin C.

Vitamin C yang merupakan antioksidan, melindungi kulit dari kerosakan oleh sinar UV dan menyokong penghasilan kolagen. Dengan ini, menghasilkan kulit yang lebih cerah dan awet muda.

Kekalkan kelembapan dengan GLA

Dihasilkan daripada minyak borage yang mempunyai kepekatan gamma linoleik asid yang tinggi (17 – 25%, paling tinggi berbanding jenama lain). Dan ianyanya ialah formula istimewa gabungan GLA dan minyak biji bunga matahari, yang merupakan sumber lain omega 6 dan vitamin E.

Berada di dalam set ‘The Radiant 4’ kerana keupayaannya mengekalkan kelembapan kulit, bersifat antiradang, mengurangkan masalah kulit sensitif dan kering. Juga menangani masalah kegatalan kulit.

Set Radiant Shaklee ni adalah susunan produk yang sangat sesuai untuk mereka-mereka yang pentingkan kecantikan luaran dan dalaman. Bolehlah dapat kulit flawless sambil berjimat gitu.

  1. ESP RM161.25
  2. Collagen powder RM298
  3. Vita-C plua RM 97.50
  4. GLA Complex RM 91.25

Apa tawaran menarik yang Shaklee nak bagi tu?

Dengan setiap pembelian The Radiant Set ni, anda layak dapat evoucher bernilai RM60 dan paper beg DENGAN SYARAT mendaftar ahli. Terma dan syarat lain seperti yang tertera di poster bawah ni ya.

Promosi sampai hujung bulan ni saja. Dan voucher tu khas untuk ahli Shaklee berdaftar sahaja. Valid sampai 15 Oktober 2017.

Tarikh akhir offer ini adalah pada 30 September 2017, Sabtu, Jam 11 malam.

Yang belum daftar ahli, kalau nak daftar dan dapatkan The Radiant 4 Set ni, boleh jimat RM145 tau! Nak tahu detail, kita sembang dalam whatsapp noh.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.