09
- January
2018
Posted By : noriza rahman
Serlahkan Hidup dengan CoQ-Trol Plus, Formulasi Terbaru yang Menjana Tenaga!

Serlahkan Hidup dengan Coenzyme Q10

100mg Coenzyme Q10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Walaupun CoQ10 secara semulajadi dihasilkan oleh badan kita, ianya merosot seiring dengan gaya hidup dan usia. Seawal usia 20 tahun, tubuh kita telah mengalami kesukaran untuk menghasilkan CoQ10.

Kajian telah menunjukkan bahawa statin, ubat yang merendahkan kolesterol, menghalang penghasilan CoQ10 sebanyak 40%! Suplemen CoQ10 membantu mengekalkan kekuatan jantung kita.

Sesuatu yang Hebat telah dilancarkan pada Januari 2018! CoQ-Trol Plus: The All-Natural Source of Coenzyme Q₁₀

Keistimewaan Shaklee

  1. CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol.
  2. Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun.

Formula baru CoQ10 ni ternyata punya lebih banyak kebaikan berbanding formula lama.

Manfaat dan kebaikan Coenzyme Q10 Shaklee yang terbaru ini.

  1. Tingkatkan tenaga
  2.  Tingkatkan peredaran darah
  3. Menjaga kesihatan kulit
  4. Tingkatkan kesuburan
  5. Tingkatkan kecerdasan minda

MV akan kongsikan dengan lebih lanjut di entri seterusnya.

Jadi, anda yang nak kurangkan keletihan, nak jaga kesihatan jantung, nak dapatkan kulit yang lebih tegang, nak tingkatkan peluang untuk hamil atau nak tajamkan minda, pastikan anda ambil supplemen CoQ-Trol Plus Shaklee.

Satu kapsul sahaja diperlukan iaitu 100mg CoQ10 untuk badan anda berfungsi dengan optimum.

Jika anda nak dapatkan CoQ-Trol Shaklee boleh terus whatsapp MV di http://norizarahman.wasap.my/.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.