Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat | Dush Dush Dush to JERAWAT!👊👊👊 Runsing kan korang bila jerawat buat persinggahan kat muka? Tambah lagi bila jerawat merah bernanah tersembul naik belum kira jerawat yang besar gedabak lagi tu.

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Naik

Tak lengkap rasanya kalau MV tak sental muka dengan Gentle Action Makeup Remover  yang ohsemmm ni sebelum lelapkan mata setiap malam.

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Korang perasan tak dalam bulatan gambar kat atas tu ada gentelan berwarna hitam?. Haa, ambik kauuu! banyak gilurrr kotoran yang melekat di muka. Eeeee yaksss. Itulah sel mati yang dah BERJAYA disental keluar!

Dia punya kepuasan lepas menyental tu sangat speechless. Kulit terasa licin bak puteri salju gitewww, habis tertanggal semua whitehead dan blackhead kat muka. Phewwww.

Cara guna? Tak susah. Boleh pakai time muka kita kering dan basah. Just ambil sedikit Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover ni, dan sapukan pada wajah, sental whitehead dan blackhead macam nak scrub muka tu.

Makeup remover ni jenis gel yang likat dan pekat. Bila tenyeh kat muka, dia serap sekali lebihan minyak pada muka. Habis dia ‘tapau’ semua.

Lepas dah puas hati, barulah cuci muka. Nak lagi bersih, sambung pulak cuci muka dengan Gentle Deep Foaming Cleanser!

Actually dulu MV pun feeling muka bersih amat. TAPI selepas TERPAKSA guna makeup remover ni, baru laa MV tersedar dari lamunan. Rupanya kulit kita ni memang terdedah dengan kotoran yang sebesar zarah hanya nampak dengan mikroskop tu.

Syukur laa Makeup Remover nih boleh pakai hari-hari sebab ianya 100% semulajadi. Tak menghakis kulit pun. Cuma dia hakis kotoran jerrr.

Siapa yang nak rugi beli produk yang tak berbaloi kan?. Sudah la tak berkesan, muka makin menggerutu macam kulit buaya. Oh NO!. Yang paling tak best, setiap bulan kena keluar duit poket beli skin care yang baru. Membazir je kan?

Yang pastinya MV nak habaq kat korang yang Makeup Remover ni tak macam produk yang lain taww. Tiubnya besaq gedabak. JIMAT duit poket tiap bulan!

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat Tumbuh Melata

Sebenarnya whitehead dan blackhead ni lah punca jerawat tumbuh melata berleluasa di muka kita. Plus dengan kita yang memang kurang menjaga kebersihan kulit wajah. Sebab itulah, digalakkan menggunakan makeup remover sebelum tidur.

Korang mesti tak menyangka ada produk yang boleh menyental whitehead dan blackhead dengan mudah. Nutrien semulajadi yang hanya ada dalam paten tertunda WhiteN-16. Produk ni adalah kombinasi nutrien daripada 16 buah negara. Gabungan pakar saintis di Jepun dan U.S taw. Memang tak jumpa kat night market pun.

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Ramuan yang utama dalam Gentle Action Makeup Remover ni:

  1. Tunas pokok Bic yang menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan pengelupasan.
  2. Aloe Vera yang menyegarkan dan menegangkan kulit

Produk ni sangat TULEN, hanya bersumberkan ALAM SEMULAJADI dan TERBUKTI keberkesanannya.

Korang pastinya akan feeling lain macam sebabnya ia akan bertindak dalam 5 cara

  1. MENCEGAH kesan mudarat UV
  2. MENGURANG penghasilan pigmen hitam
  3. MENYEKAT pemindahan pigmen hitam
  4.  MENCERAH warna kulit
  5. MEMPERBAHARUI sel mati

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat sampai dah merajuk tak nak singgah di muka lagi!

sental-whitehead-dan-blackhead-punca-jerawat

Nampak tak..nampak takkkk?

Tak cayerr ler tew! TRY dulu baru hangpa taw betoiiiiii ke dak 😊

Jerawat pun dah majuk takmo singgah lagi dahhh. Yeayyy! Memang besttt sangattt 👍

Rugi tak CUBA tawww! DAPATKAN sekarang juga.

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

16 thoughts on “Sental Whitehead dan Blackhead Punca Jerawat

Comments are closed.