Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix

Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix | Kalau sudah pernah mencuba berhenti merokok dengan mendadak atau ‘cold turkey’, tentu ramai yang kata “taubat, tak sanggup dah!”.

Terseksa jiwa dan mental, kadang-kala sampai terkeluar air mata Jantan menahan nafsu ‘mengepam asap’.

MV memang tak suka pada perokok. Sorry to say walaupun sebenarnya semua adik beradik lelaki MV adalah perokok tegar juga. Orang duk kisah pasal GST la ni pun still tiada impak maksima pada wang ringgit mereka..Mereka tetap merokok!

MV memohon maaf kepada perokok di luar sana jika terasa, bukan niat untuk ‘marah’ kepada anda tetapi sayangilah nyawa anda dan orang sekeliling anda.

Buat Anda Yang Ingin Berhenti Rokok

Jika anda seorang perokok tegar dan ingin berhenti merokok, resveratrol mungkin boleh membantu anda.

🎉Vivix®🎉 .

Vivix® mengandungi antioksidan yang sangat tinggi (6000 ORAC) dan berupaya membantu mengeluarkan nikotin dari dalam darah dengan cepat.

✔️ Antioksidan yang tinggi dapat memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat asap rokok.

✔️ Diet anti oksidan yang betul mampu mengurangkan pengaruh merokok disamping mengurangkan ketagihan nikotin.

✔️ Antioksidan dapat membantu menstabilkan radikal bebas yang tidak stabil akibat nikotin.

✔️ Antioksidan membantu melindungi dan memperbaiki semula DNA yang telah terjejas akibat NIKOTIN .

Jom kita kongsi pengalaman perokok tegar yang hanya mencuba dengan Vivix®.

Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix

#Testimoni 1 ~ “suami saya dulu mmg susah nak berhenti merokok. Setipa tahun ade azamnya nak berhenti merokok tp hanya ckp jer. Last thun lepas saya ada bg vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin apa sedap jer. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ade separuh kotak dia buang jer. Dan tak beli dah alhamdulillah,,”

Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix

#Testimoni 2 ~ “..dah kurang hisap rokok, dulu satu ari dua bungkus, skrang boleh kata 5, 6 batang..Rasa mcm x sedap, tunggu la stu dua hari lagi, harap2 boleh berhenti..”

AWAS! pengguna Vivix® yang hendak berhenti merokok claim lidah mereka terasa pahit dan sensasi hendak muntah apabila mengambilnya.

Banyak manfaat Vivix® untuk kesihatan yang premium.

MV tak kata ‘PASTI’ berenti merokok, tapi insyaAllah akan ada perubahan pada tabiat merokok tu. MV tahu hanya perokok sahaja yang tahu kesukaran untuk melupakan rokok tapi tak salah kalau berusaha kan? Dan kena percaya juga, segalanya dengan kehendak Allah. Jadi disamping mencuba, sentiasa lah panjatkan doa moga termakbul hasrat!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix

13 thoughts on “Rokok Terasa Pahit Setelah Mencuba Vivix

Comments are closed.