Cepatnya masa berlalu meninggalkan kita. Khamis ni dah nak sambut kemerdekaan yang ke-60.

Cuti-cuti sekolah dengan cuti merdeka ni mesti ibubapa dah rancang percutian dengan anak-anak kan?

MV dan keluarga tak ke mana pun, cuma alang-alang nak balik kampung Kedah, singgah kejap ke Penang hiburkan hati anak-anak. Dah janji nak bawa tengok ‘butterfly’

So, kena plan juga suplemen yang paling mudah dan memang menjadi kesukaan anak-anak untuk dibawa.

Paling diorang minat OmegaGuard dan untuk ibu sudah tentunya set prenatal lah.

Cakap pasal OmegaGuard ni, sebenarnya ada promosi lah untuk bulan kemerdekaan ni. Jom MV cerita sikit.

Promosi Omega Rewards

Belian 5 botol Omega Guard, layak dapat e-voucher bernilai RM60  dan boleh digunakan untuk next purchase.

Jika tambah lagi belian 3 botol OmegaGuard, anda layak dapat;

  1. Free Shaklee Membership (bernilai RM70)
  2. Cash Bonus 5% (bernilai RM40)

Best kan! Dapat baucer lepastu dapat lagi free membership dan masuk duit lagi dalam akaun bulan depan. Dan semua ni Jimat RM180

Lambat habis tau promosi ni. Dapatkan sekarang!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Rebut Peluang Dapatkan Omega Guard Sempena Promosi Merdeka
Tagged on:

3 thoughts on “Rebut Peluang Dapatkan Omega Guard Sempena Promosi Merdeka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.