27
- April
2015
Posted By : noriza rahman
Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi | Produk Penjagaan Muka Terbaik yang MV syorkan adalah gabungan produk Nutriwhite dan Enfuselle. Firstly..tanya diri anda dulu kenapa kita nak kena pakai produk kecantikan semulajadi?

Kulit Cantik dan Cerah Dengan Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi Shaklee

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

Rangkaian NutriWhite™

NutriWhite™ adalah rangkaian kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep ‘flawless beauty sourced from nature, perfected by science’ yang bermakna kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains.

NutriWhite™ mengandungi formula yang dipatenkan secara eksklusif yang dikenali sebagai N-16. Merangkumi rumusan 16 ekstrak tumbuhan yang berbeza dari 16 buah negara yang berbeza. Berkeupayaan untuk mencerahkan kulit dan keserian kulit semula jadi, tanpa cela.

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

Rangkaian Enfuselle : Enfuselle® Optimal Skin Nutrition

Penemuan revolusioner dalam penjagaan kulit. Dilindungi oleh lapan paten. Terbukti secara klinikal dan eksklusif untuk Shaklee.

Enfuselle sesuai untuk mereka yang berumur 25 tahun dan ke atas atau yang mempunyai masalah kulit berminyak, terlalu kering dan sensitif.

1. NORMAL TO DRY SKIN – sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif dan kering
2. NORMAL TO OILY SKIN – sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat serta sensitif.

Testimoni set Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi Shaklee membuktikan bahawa ramai yang berpuas hati dengan kesan Nutriwhite dan Enfuselle

#1 Testimoni Puan Aten ” Set skincare yang digunakan selepas 3 bulan mengandung…”

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

#2. Testimoni Puan Oja..” Menggunakan Set Natural Glow…”
Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

#3 Testimoni pengguna Enfuselle Balancing Moisturiser

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

#4. Testimoni pengguna Nutriwhite Makeup removerRangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi

Bagi MV, bahagian muka adalah yang paling berharga. Janganlah kerana kita nak jimat kita tersilap memilih produk yang tidak berkualiti sampai rosak kulit wajah. Seriously, MV suka guna skincare gabungan Nutriwhite dan Enfuselle. Kulit semakin lembap, lebih cerah dan jeragat pun semakin pudar. Yang paling best blackhead dan whitehead pun segan dah nak singgah.

Rangkaian Produk Kecantikan Wajah Semulajadi
Ini adalah set yang MV gunakan.Gabungan Nutriwhite dan Enfuselle

HARGA? Mampu milik set ini tau! Sebab murah sangat ke? Tak juga, tapi kalau dibandingkan jauh lebih murah berbanding SKll & Estee Lauder.

Apa yang MV maksudkan ialah ianya tahan jauh lebih lama. Bila sekali beli tak perlu nak replenish setiap bulan. Ada yang dah bertahan lebih 9 bulan!

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk NUTRIWHITE untuk KULIT NORMAL atau ENFUSELLE untuk KULIT BERMASALAH, sila hubungi MV  😉

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.