Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata | Secara umumnya jerawat adalah sejenis penyakit kronik yang dihidapi hampir 80% masyarakat di negara kita terutamanya di kalangan remaja dan orang dewasa. Masalah jerawat memberi kesan kepada rupa paras serta keterampilan seseorang kerana ia dapat dilihat dengan jelas dan boleh meninggalkan kesan parut kekal di kulit muka jika tidak dirawat dengan segera.

Bukan itu sahaja, jika masalah jerawat yang dihidapi kronik, ia juga mampu memberi kesan negatif kepada tahap keyakinan diri penghidap tersebut kerana seseorang yang mempunyai masalah jerawat terutama masalah jerawat kronik selalunya akan merasa diri mereka tidak cantik untuk dipandang.

“Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang”

Ramai yang inginkan kulit mereka bebas dari masalah jerawat, tidak kira kronik atau pun biasa. Anda boleh kenali masalah kesihatan melalui kedudukan jerawat.

Jom MV memperkenalkan vitamin didalam SET KECANTIKAN SHAKLEE yang famous itu untuk anda pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata dan kembali berkeyakinan.

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

  • Vita-E Complex™ : Merupakan antioksidan yang sangat hebat dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan yang terlalu cepat. Antioksidan yang tinggi turut membantu memastikan sel-sel tubuh berada dalam keadaan sihat dan muda. Kajian menunjukkan pengambilan Vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat pendedahan kepada sinaran UV, secara tidak langsung membantu membaikpulih pigmentasi kulit.
  • Sustained Release Vita-C Plus™ : Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya bertindak melambatkan proses kerosakan sel oleh tindak balas radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedutan serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindungi serta memperbaiki kulit dan bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • B-Complex : Mengandungi 8 kumpulan Vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-Complex sangat berguna untuk mengawal stress serta mendatangkan kesan tenang dan persaan gembira. Stress yang tak terkawal kan salah satu faktor yang menyumbang kepada pelbagai masalah kulit.

Ramai yang dah cuba set ini. Alhamdulillah dalam hanya beberapa minggu saja, mereka telah rasai #shakleeeffects daripada pengambilan suplemen ini. Lihat saja testimoni pengguna di bawah ni.

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

No wonder mereka yang amalkan suplemen ini makan hari makin cantik dan semakin awet muda  😉

Jom pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata dengan SET KECANTIKAN SHAKLEE yang super awesome ni.

Anda bagaimana?..Excited tak nak mencuba Set kecantikan Shaklee ini?

Manfaat Vitamin B untuk Kesihatan Kulit

Kelebihan Pengambilan Vitamin C & E Secara Serentak

Yes, I Want To Order Right Now!

It’s Easy To Order…

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

8 thoughts on “Pulih dari masalah kulit berjerawat, tona kulit lebih sekata

Comments are closed.