Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

By | March 23, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+6Share on Facebook2

Protein ESP Shaklee Memang Terkenal

Protein ESP Shaklee memang terkenal | Bila sebut sahaja pasal Shaklee, search je kat internet tentang testimoni keberkesanan ESP, memang beribu-ribu testimoni yang boleh dilihat. Walaupun Shaklee mengeluarkan banyak vitamin yang lain, ESP tetap menjadi pujaan hati. ESP juga merupakan penyebab MV jatuh cinta dengan Shaklee 2 tahun yang lalu. Sehingga kini, MV pasti takkan miss untuk mengambil ESP.

Protein ESP shaklee Memang Terkenal dengan pelbagai kegunaan.

Ini adalah TESTIMONI daripada para pengguna produk Shaklee sendiri. Bukan edit, bukan paksaan. Ini memang adalah realiti keberkesanan produk Shaklee yang telah mereka rasakan sendiri.

#1. ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Nur Hasnah “Erkkk…tengok muka sendiri pun ngeri. Malu nak amik gambar, self confident menjunam betul masa ni..Alhamdulillah dengan izin Allah saya dipertemukan dengan ESP, parut semakin hilang & kulit yang kusam semakin putih berseri..”

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Testimoni MV Ini baru nak up testimoni diri sendiri..selepas ber’shaklee’ baru rasa ada keyakinan nak ‘selfie’..kalau tak memang susah la nak bergambar..kulit tak berapa nak cantik..kusam..

Kenal shaklee tahun 2011 untuk penyusuan anak..beli set 3M tapi lepas abis stok memang tak continue dah..

Until Oktober tahun 2012, masa mengandung anak kedua start semula ambik set hamil..lepas tu continue dengan set berpantang dan set penyusuan..sehingga sekarang..

Tak boleh tinggal vitalea,b-complex,vita-c dan esp..sebab ni adalah set asas..yg lain2 pun makan juga..

Now dah tahun 2015,baru la berani nak ‘tayang’ muka..”

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Sujaihah ” Dulu memang ” kelam” sikit sebab tak berapa nak jaga kulit muka (maklumlah kurang masalah sgt) tapi lama lama jadi kusam pulak. Nasib jumpa ESP dgn Vita C walaupun makan masa tapi bestlah rasa kulit sekarang ni walaupun jarang mekap..”

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Azura “semakin cantik, cerah berseri-seri berbanding 5 tahun lepas!!

#2. ESP Shaklee Untuk Diet

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Yana ” Yg sept 2011 tu tgh prgnt 4 bulan..tp alhamdulillah berkilo2 lebih “kurang berat” dari mac 2010 tu..Dr zaman gemuk ke kurus.. Bfeeding ank, planning ank lain pulak.. Prgnt, pantang, bfeeding lagi.. Pusing2 lg.. Dah 5thn ngn ESP”

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Muni “..Saya yang penah gemuk…may 2008 belum kawen plak tu..hehe…Dari berat 56kg sebelum kawain, lepas anak 3 berat berkurang sehingga 43kg dengan set menyusu & berpantang shaklee. Saya menguruskan berat badan dengan ESP! berjaya menambah berat badan kembali sehingga mendapat berat ideal..”

#3. ESP Shaklee Untuk Penyusuan

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Maizura “Shaklee BF Set kalau tak masuk ESP tak complete”

#4. ESP Shaklee Untuk Jeragat dan Jerawat

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Puan Tuty ” Bila ber Shaklee ni, kurang perasan dengan perubahan kulit sendiri sampailah letak gambar dulu dan kini sebelah menyebelah. Parut-parut jerawat makin pudar. Jeragat pun makin pudar. Kulit lebih cerah dan pinkish. Bukan cerah macam orang sakit tau.”

Kesimpulan Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

Bulan Mac 2015 ni adalah Promosi ESP Shaklee. Beli 6 Percuma 1 dan …

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Kalau beli 2 diskaun 5%. Jom kita rebut peluang beramai-ramai untuk serbu ESP Shaklee disebabkan kebaikannya.

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

Protein ESP shaklee Memang Terkenal

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

9 thoughts on “Protein ESP shaklee Memang Terkenal dan TERBUKTI berkesan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.