Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

By | May 8, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+7Share on Facebook4

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Promosi YES WELLNESS PACK : 5% DISCOUNT SEPANJANG MEI-OCT 2015

Adoiii!sesak nafas tau bulan ni sebab ‘dihujani’ dengan promosi yang SHAKLEE buat..kalau tak dihebahkan MV rasa bersalah pula..hihi!

Bila anda membuat pembelian mana-mana set Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan (Mei-Oktober) anda layak memperolehi diskaun 5%

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

>> HEALTHY PRENATAL (Set Ibu Hamil)
>> HEALTHY POSTNATAL (Set Berpantang)
>> HEALTHY FITNESS (Set Diet)
>> HEALTHY YOUNG LIVING (Set Kesihatan Optimum)

Apa yang menarik untuk Healthy Fitness Set, anda bebas memilih perisa Cinch Shake mix yang diminati iaitu perisa Coklat, Vanila atau Cafe Latte

Sempena ulangtahun Vita-Lea® with Iron Formula yang ke 100, Shaklee menawarkan pemberian Vita-Lea® with Iron Formula secara PERCUMA bagi yang mendaftar sebagai ahli sepanjang bulan Mei hingga Oktober 2015..

Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Best kan? Orang lain sibuk dengan GST, sibuk naikkan harga barang, tapi Shaklee pula sibuk nak bagi diskaun 😉

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE

Ada 3 kelebihan utama sebagai Pengedar Shaklee iaitu “The 3C Opportunity“.

1. Cash Bonus.

Sebagai ahli Shaklee, anda akan mendapat point ataupun UV untuk setiap pembelian; tak kira vitamin, produk kecantikan mahupun sabun pencuci pinggan.

Cukup sebulan, point yang terkumpul akan di”reward”kan dengan cash bonus!

2. Car Bonus

Kalau point anda mencapai point yang ditetapkan, anda akan mendapat pula Car Bonus. .

Yang menjadikan Car Bonus Shaklee menarik ialah ianya dalam bentuk Cash! Jadi anda bebas menggunakan wang tersebut untuk membeli kereta ataupun untuk membayar ansuran kereta sedia ada.

Nak kumpul dan simpan untuk membeli kereta idaman anda bila dah cukup duit pun takde masalah! You decide!

3. Convention

“C” yang ke-3 adalah convention dan percutian.

Anda bakal menikmati percutian bertaraf 6 bintang sekiranya anda berjaya mengumpul point yang cukup.

Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee ini bukan sahaja percutian dalam negara, tetapi juga percutian ke luar negara!

Menarik kan?

Jom JADI AHLI SHAKLEE HARI INI JUGA!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

4 thoughts on “Promosi YES Wellness Pack Sepanjang 6 bulan

Comments are closed.