Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda | Promosi Shaklee bulan Mac 2015 diteruskan dengan Energizing Soy Protein (ESP), Zinc Complex dan juga Vita-Lea For Children. Lengkap untuk manfaat seisi keluarga! Ada vitamin untuk ayah, ibu dan juga anak-anak.

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee 1 ESP – Beli 6 Percuma 1 Atau Beli 2 Diskaun 5%

Seperti yang telah sedia maklum, ESP sememangnya sumber protein yang paling bagus kerana didatangkan dengan sumber kacang soya Non-GMO yang berkualiti, oleh sebab itu ia membantu dalam pertumbuhan sel-sel dalam tubuh kita.

Promosi Shaklee 2 Zinc Complex – Beli 3 Percuma 1

Zinc complex ni sangat sesuai untuk para suami meningkatkan bilangan sperma dan memberi nutrien kepada sperma. Kalau dah cukup nutrien, maka mudahla dia nak berenang-renang mencari ovum..Untuk isteri yang bersalin normal atau ceaser sangat elok amalkan untuk bantu pulihkan luka dalaman. Untuk kesihatan rambut pun boleh juga.

Promosi Shaklee 3 Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

Promosi ni dah tiga bulan berturut-turut, maybe nak bagi peluang kepada ibubapa untuk beri anak-anak mencuba. Rasanya manis anggur dan tiada pewarna tambahan serta pemanis tiruan. Tidak perlu telan menggunakan air, hanya dikemam dalam mulut sahaja.

Maklumat lanjut berkaitan produk & order:
================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

CARA ORDER br

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

5 thoughts on “Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Comments are closed.