Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

By | March 1, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook2

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda | Promosi Shaklee bulan Mac 2015 diteruskan dengan Energizing Soy Protein (ESP), Zinc Complex dan juga Vita-Lea For Children. Lengkap untuk manfaat seisi keluarga! Ada vitamin untuk ayah, ibu dan juga anak-anak.

Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Promosi Shaklee 1 ESP – Beli 6 Percuma 1 Atau Beli 2 Diskaun 5%

Seperti yang telah sedia maklum, ESP sememangnya sumber protein yang paling bagus kerana didatangkan dengan sumber kacang soya Non-GMO yang berkualiti, oleh sebab itu ia membantu dalam pertumbuhan sel-sel dalam tubuh kita.

Promosi Shaklee 2 Zinc Complex – Beli 3 Percuma 1

Zinc complex ni sangat sesuai untuk para suami meningkatkan bilangan sperma dan memberi nutrien kepada sperma. Kalau dah cukup nutrien, maka mudahla dia nak berenang-renang mencari ovum..Untuk isteri yang bersalin normal atau ceaser sangat elok amalkan untuk bantu pulihkan luka dalaman. Untuk kesihatan rambut pun boleh juga.

Promosi Shaklee 3 Vita-lea for Children – Beli 3 Percuma 1

Promosi ni dah tiga bulan berturut-turut, maybe nak bagi peluang kepada ibubapa untuk beri anak-anak mencuba. Rasanya manis anggur dan tiada pewarna tambahan serta pemanis tiruan. Tidak perlu telan menggunakan air, hanya dikemam dalam mulut sahaja.

Maklumat lanjut berkaitan produk & order:
================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

CARA ORDER br

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi mommavogue@gmail.com atau SMS/WA/Telegram ke 0122050258 / 0123950258

Masukkan ID MV sebagai penaja : 882633 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspres (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my.

place-your-order

Kami ialah Pengedar Sah Shaklee Bandar Baru Bangi. Cash On Delivery area Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih dan Putrajaya.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak (Gdex/CityLink/Poslaju)

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

5 thoughts on “Promosi Shaklee March 2015 Kuasa Berganda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.