Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 | Lamanya tak bersua. Hari ni sudah separuh bulan Mei 2016. Kali ni MV betul-betul tertinggal kapal terbang. Selepas mengharung 8 hari tanpa internet akibat masalah TMnet kat kawasan rumah. Ini la baru berpeluang nak update blog.

Sebenarnya MV baru lepas ikut program Eat Clean dengan detoks shaklee. Tapi yang tu lain kali MV cerita kesudahannya ya. Sangat- sangat teruja kot. Promosi Shaklee Bulan Mei 2016 ini tentunya serbuk kolagen terbaik iaitu Collagen Powder!. Promosi ini pasti ramai yang suka. Terutama bagi yang nak tampil dengan kulit yang cantik, sihat, gebu, dan berseri di hari raya nanti.

Collagen ni kalau nak kesan yang lebih efektif, kena amalkan dengan pengambilan Vitamin C. Tapi kalau nak canrik kena pastikan badan kita detox dulu tau. After detox, toksin dah disingkirkan, baru senang suplemen ini nak menyerap masuk ke sistem tubuh kita. Jangan risau, Shaklee tau apa yang kita perlukan untuk membantu kita menjalani proses detox ini. Sebab ada offer juga untuk suplemen detox Shaklee ini! Scroll ke bawah tau. 😉

Retail Price Shaklee Collagen Powder : RM 298.00

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Beli 6 PERCUMA 1 : Total RM 1895.28 dan kita layak untuk join ahli Shaklee secara PERCUMA tau!!
✔ FREE MEMBERSHIP (Jimat RM69)
✔ FREE POSTAGE (Jimat RM10)
✔ CASH BONUS
✔ DISKAUN LAGI 8%

Beli 2 LESS 5% : Total RM600.17

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Retail Price Alfalfa Complex : RM53.75 (S), RM97.50(L)

Beli 3 PERCUMA 1 : Total RM 170.93 [Alfalfa Complex (S)] & RM 310.05 [Alfalfa Complex (L)]

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Retail Price Vitalea For Children : RM 111 (60 biji)
Beli 3 PERCUMA 1 : Total RM 352.98

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Ini semua harga pasaran tau, kalau nak harga ahli kena jadi ahli la, jadi ahli seumur hidup dan tak payah renew membership hanya RM68.90 (SEUMUR HIDUP) tau!

Set detoks dalam kempen Jom Detox the shaklee way seperti yang MV terangkan kat atas tadi pun still ada lagi promosinya sehingga bulan Jun 2016!

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Detox ni proses yang sangat penting. Ianya berperanan untuk singkirkan toksin dari badan dan ia merupakan basic things untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Selepas proses detoks yang berkesan barulah serapan nutrisi ke dalam badan kita kembali normal.

Last but not least, Shaklee juga tidak ketinggalan untuk memperkenalkan Set Ramadhan Shaklee iaitu: ESP energizing soya protein Meal shakes Performance Drink dan Lecithin.

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Kesihatan kita sangat mahal kan? Tak boleh dijual beli. Jagalah nikmat kesihatan yang ada dengan sebaik mungkin.

DAPATKAN TAWARAN HARGA HEBAT PROMOSI SHAKLEE BULAN MEI 2016 SEKARANG! 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

3 thoughts on “Promosi Shaklee Bulan Mei 2016

Comments are closed.