Promosi Set Singkir Kolesterol TANPA ubat

By | May 9, 2015
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+5Share on Facebook3

Promosi Set Singkir Kolesterol

Meriahnya makanan kat Malaysia ni kan?..Colourful, yet cukup rasa dan pedasnya..Nyum..Nyum..ni kalau post gambar time berpuasa mau terliur kita…:)

Tapi, tahukah anda kandungan kalori untuk setiap makanan anda?

Tak semua kolestrol jahat, ada yang kolestrol baik…Tapi since kolestrol ni bercantum, boleh ke kita pilih-pilih mana kolestrol baik dan jahat yang nak kita ambil?..

Sebab tu ramai yang kolestrol tinggi! Tapi JANGAN ingat orang GEMUK sahaja tinggi kolesterol.. Orang yang kurus sebenarnya lagi tinggi kolestrol.. Tak percaya? Boleh check tahap kolestrol anda di klinik kesihatan berhampiran. Jika bacaan kolestrol melebihi 5 dan keatas.. BAHAYA!!!

Wajib dapatkan Phytocol-ST™ & OmegaGuard™!

Promosi Set Singkir Kolesterol

Phytocol-ST™ ialah formula proprietari berasaskan bahan-bahan yang terbukti secara klinikal berkesan untuk menyekat penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol LDL. Sterols dan stenols ni akan menghalang kolestrol jahat (LDL kolestrol) dan akan merendahkan kolestrol jahat yang masuk ke dalam salur darah manusia yang boleh menyumbatkan salur darah

Omega-3 dalam OmegaGuard™ mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan yang boleh mencegah salur darah dari tersumbat. Omega-3 dapat mengelakkan strok. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.

KOLESTEROL tinggi ini sangat lah BAHAYA.. Antara yang boleh terjadi disebabkan kolesterol tinggi dalam darah ialah

  • STROK
  • JANTUNG TERSUMBAT
  • DARAH TINGGI
  • OBESITI

MV juga ingin berkongsi testimoni dari seorang pengguna Pyhtocol-St.

Promosi Set Singkir Kolesterol

Promosi Bulan May 2015 OmegaGuard™ & Phytocol-ST™

Buy 6 get 7 @ Buy 2 get 5% Less

Promosi Set Singkir Kolesterol

Daftar Ahli Shaklee sepanjang Mei sehingga Oktober dan TERPAKSA terima FREE VITA-LEA???

Sempena menyambut 100 tahun kewujudan multivitamin Shaklee iaitu Vita-Lea® with Iron Formula, Shaklee berbesar hati untuk memberikan Vitalea PERCUMA bagi mana-mana pendaftaran keahlian pada bulan ini.

Bagaimana ingin memiliki Promosi Set Singkir Kolesterol dan FREE vita-lea ini?

Mudah sahaja! Hubungi MV  😉

18 thoughts on “Promosi Set Singkir Kolesterol TANPA ubat

  1. auntiekemai

    wajib ambil phytocol tu kalau geng yang suka makan masakan high cholesterol dan wajib ambil omega tu utk nyahkan kolesterol jahat. memang terbukti menyihatkan badan ..mommy dah cuba .terbaekk set ini!
    auntiekemai recently posted…Tips Bercuti Bersama Anak-AnakMy Profile

Comments are closed.