03
- September
2015
Posted By : noriza rahman
Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan Sehati Sejiwa!

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan | Nak tahu Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan untuk Bulan September 2015 ni? Ramai yang dah kecoh ni sebab bulan ni promosi ESP beli 7 tapi bayar untuk 6 canister sahaja. Kalau tak suka nak beli banyak-banyak, beli 2 canister ESP pun BOLEH dapat diskaun 5%.

Protein ESP Shaklee memang terkenal dan TERBUKTI berkesan!

  • Promosi ESP beli 7 tapi bayar untuk 6 canister.

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan

Beli 6 x RM159 = RM954 (harga termasuk GST)

Tapi MV jual TIDAK termasuk GST, jadi untuk 6 canister ni anda cuma membanyar
6 canister x RM150 = RM900 dan FREE lagi satu canister..

  1. JIMAT dalam RM300 – bolehlah anda buat simpanan atau buat peruntukan untuk belanja yang lain.
  2. JIMAT RM69 untuk YURAN KEAHLIAN kerana anda LAYAK untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.
  3. JIMAT RM80 kerana anda LAYAK mendapat sebotol Vitalea, multivitamin pertama dunia juga secara PERCUMA.
  4. UNTUNG RM30 kerana anda akan menerima CASHBACK pada pertengahan Oktober nanti terus ke dalam akaun anda 🙂
  • Selain tu, jika anda jika anda tak mahu beli 1 set, boleh dapatkan twinpack ESP dengan diskaun 5%. Ini pun membantu anda berJIMAT.

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan

Harga 2 canister yang masih ade GST pon RM302.10
kalau tak termsuk GST mesti lebih murah dan berbaloi-baloi kan.. hanya RM285 sahaja untuk 2 canister..

  • Promosi YES WELLNESS PACK yang menawarkan 5% diskaun dari HARGA AHLI dan COMPLIMENTARY Sebotol Vita-lea untuk pek Set Prenatal atau Postnatal.

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan

Kalau ahli lama beli dapat FREE sebotol, jika baru nak daftar AHLI boleh dapat FREE 2 botol. Sebotol pun dah RM88.75, cuba darab 2 tengok? Pastinya berbaloi-baloi kan?

ESP ni bukan untuk orang hamil dan berpantang sahaja, suami isteri, datuk dan nenek, seisi keluarga pun boleh consume. Jadi, beli 1 set (BUY 7 at 6) pastinya boleh dapat seorang 1 canister kan????

Tawaran ini akan berlangsung selama 30 hari sahaja: bermula daripada tengah malam Isnin (00:01) 31 Ogos 2015 sehingga tengah malam Ahad (23:59) 30 September 2015.

Buat pesanan anda SEKARANG!

Dapatkan lebih penjimatan jika anda mendaftar ahli dan berpeluang memilki multivitamin TERTUA didunia secara PERCUMA! . Jom SAYA NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!

Promosi Sempena Bulan Kemerdekaan

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.