Promosi kini kembali untuk sekeluarga, suami, isteri dan anak-anak. Sempena menyambut sahutan Perdana Menteri Dato Seri Najib Tun Razak dengan memberi dana RM200 kepada setiap kelahiran tahun 2018.

Shaklee tidak melepaskan peluang memberi pilihan buat suami isteri yang merancang menambah bilangan keluarga baru.

Promosi pertama di bulan ini adalah dengan pembelian 100uv dengan satu resit mana-mana produk seperti Vita-Lea, ESP, B Complex, Vita-C dan OmegaGuard anda boleh membeli dengan LESS 20% salah satu antara Vitamin E untuk lelaki atau GLA Complex untuk wanita.

Ya, kalau cerita tentang Vita-E dan GLA Complex ni memang dah ramai yang tahu bahawa kedua-dua vitamin ni adalah VITAMIN CINTA.

Memang menyahut seruan kerajaan betul kan?. Seronok bila diumumkan pekerja sektor swasta pon dah dapat cuti bersalin 90 hari bermula tahun depan. Memang waktu yang sesuai untuk kita memperbesarkan keluarga.

BUY any combination of these products (minimum 100UV* in a single receipt).

  • Vita-Lea® Iron Formula
  • ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder
  • B-Complex
  • Sustained Release Vita-C PlusTM
  • OmegaGuard

GET any ONE Vita-E Complex™ OR GLA Complex at 20% OFF!

 

Untuk anak-anak juga ada habuan untuk mereka. Anak-anak zaman sekarang sekolah pagi dan petang sampai nak rehat pon macam tak ada masa. Lagi pula nutrisi makanan yang anak-anak kita ambil pon tak mencukupi. Mana taknya, kadang tu makan nasi dengan telor kicap saja, sayur tak nampak pun dimakannya.

BUY 3 Vita-Lea® for Children GET 1 Vita-Lea® for Children.

Jadi apalah salahnya kalau kita mengambil peluang ini dengan membeli 3 botol Vita-Lea For Children untuk kanak-kanak ini supaya mereka lebih sihat.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi November 2017 | Super WOW untuk Sekeluarga!

6 thoughts on “Promosi November 2017 | Super WOW untuk Sekeluarga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.