Promosi Februari Shaklee 2015

Promosi Februari Shaklee 2015 | Hari ni baru dapat nak up entry mengenai promosi bulan ni, MV mengalami masalah teknikal berkaitan blog. So, blog dah bertukar nama domain. Maka hari ni kembali menggalas tugasan dengan penuh dedikasi. Bagi anda yang mengikuti FB MV, pastinya anda dah tahu apa promosi hebat tu. Kepada yang belum tahu, jom kita tengok apa yang shaklee tawarkan untuk kita sepanjang bulan ini.

4 Vitamin ‘Fantastic Four’ Dalam Promosi Februari Shaklee 2015

Makin dekat nak GST ni, makin baik pulak Shaklee ni. Shaklee menawarkan 4 terus produk promosi bulan ni. Rugi kalau tak grab peluang macam ni.

APA KELEBIHAN PROMOSI ‘FANTASTIC FOUR’ BULAN INI?

promosi februari shaklee 2015

promosi februari shaklee 2015

Vita-lea Iron Formula – multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %. Vita-Lea telah dipilih oleh Centre fo Science di Amerika Syarikat sebagai ‘THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting & mineral perlu untuk kesihatan optimum & tenaga.

Ostematrix – Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.

promosi februari shaklee 2015

Vita-lea For Children – Vitalea ni kembali setelah hampir 2 tahun menghilang, sebab shaklee improve kan formulanya. Multivitamin terbaik untuk anak anda, rasa anggur yang masam-masam manis. Ada 18 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita.

promosi februari shaklee 2015

AJHT – Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi – sendi.

Lihat kesan positif yang dialami oleh customer kami ini.

promosi februari shaklee 2015

Jom rebut peluang promosi Shaklee Februari 2015 ini. Memang gempak, memang best!

CARA ORDER br

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk & order :
======================================
CALL/SMS/WA : 0122050258 (Noriza)

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi Februari Shaklee 2015 Lebih Hebat!