09
- October
2015
Posted By : noriza rahman
Prenatal Vitamin Bantu Mengurangkan Keletihan Semasa Hamil

Mengurangkan Keletihan Semasa Hamil

Mengurangkan Keletihan Semasa Hamil | Ibu-ibu mengandung amat digalakkan mengambil set pemakanan yang penuh dengan khasiat seimbang agar mereka mampu memperoleh kesihatan yang baik, mengurangkan keletihan semasa hamil di samping anak yang dikandung juga membesar dalam keadaan yang sihat.

Apa yang dimaksudkan dengan set pemakanan yang sihat ialah set makanan yang penuh dengan nutrisi-nutrisi seperti kalsium, probiotik, asid folic, kalori, protien, zat besi, dan juga DHA.

credit : webmd & mayoclinic

Pada masa yang sama, seperti individu lain, ibu-ibu mengandung juga digalakkan minum air 10 gelas sehari ataupun 2.5 liter sehari.

Ini adalah bertujuan untuk mengelakkan badan daripada kekurangan air dan juga untuk mengelakkan ibu-ibu mengandung ini daripada penyakit buasir.

Keletihan merupakan perkara biasa yang dialami oleh kebanyakan ibu yang sedang hamil. Ini kerana sewaktu hamil, seorang ibu menanggung berat bayi untuk dibawa bersama. Dan ini boleh menyebabkan keletihan kepada ibu hamil.

SET KEHAMILAN SHAKLEE membantu mengurangkan keletihan semasa hamil?

Mengurangkan Keletihan Semasa Hamil

MV syorkan anda consume Set Healthy Prenatal salah satu daripada Y.E.S Wellness Pack yang telah MV war-warkan sebelum ini. Ianya lengkap untuk menyokong kesihatan ibu dan bayi didalam kandungan.

Set Kehamilan Shaklee boleh membantu ibu hamil untuk lebih bertenaga dan mengurangkan keletihan sepanjang tempoh kehamilan anda.

Apakah kebaikan yang akan dirasai oleh IBU HAMIL?
❥ membantu meningkatkan bekalan darah
❥ mengurangkan risiko kecacatan neural tube
❥ mengelakkan anemia
❥ membantu mengurangkan masalah Hb rendah
❥ membantu memberikan tenaga sepanjang hari
❥ mengurangkan rasa lenguh-lenguh kaki

“Punca Kaki kejang Semasa Mengandung”

Apakah kebaikan untuk JANIN?
❂ menyokong perkembangan janin
❂ menggalakkan pertumbuhan tulang dan tunas gigi
❂ menyokong perkembangan otak (minda) janin

Ini testimoni pengguna Set Kehamilan Shaklee yang mengurangkan keletihan semasa hamil

“…Badan dah x letih, bgun pagi rasa fresh. Slalu sush nk bngun..”

Mengurangkan Keletihan Semasa Hamil

“Promosi Y.E.S. Prenatal Health Sehingga Oktober 2015!”

Anda masih lagi berpeluang mendaftar sebagai AHLI seumur hidup dengan setiap pembelian Set Healthy Prenatal dan menikmati diskaun serta mendapat 1 botol Vita-lea for FREE, multivitamin TERTUA didunia!

 

MV sediakan link paling mudah sekiranya anda berminat nak buat belian secara terus ke laman sesawang shaklee..hanya klik pada imej eSell yea 😉

esell-shaklee-logo-500x351

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.