Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

By | June 1, 2016
If Benefit To You Please share...Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on Facebook20

Perut Kempis Selepas Detoks | Perut kempis selepas bersalin sangat la diimpikan oleh kaum wanita. Sebab bagi kami kaum wanita, perut buncit adalah nightmare. Boleh ‘nanges’ tau bila tengok perut tu.

Sebelum ni perut buncit sering diperli suami sendiri mahupun kawan-kawan, tetapi selepas melalui proses detoks dengan suplemen Shaklee, amazingly perut kembali kempis. Wow! Tiada lagi kata-kata perli yang diterima selepas itu.

Itu adalah di antara salah feedback yang diterima selepas mereka melakukan detoks ini.

Jom MV kongsikan beberapa testimoni perut kempis selepas detoks Shaklee:

Testimoni 1: Ummi dan detoks. Perut dah jadi kecik. Ummi selalu makan banyak, tapi sekarang, sepinggan nasi pun tak habis. Yang bestnye, perut jadi kempis. Takde la kene ejek lagi orang tanya ada baby lagi ke.

Perut Kempis Selepas Detoks

Testimoni 2: Pengalaman detox Shaklee 7 hari. Berat turun 1kg. Perut kempis sikit. Proses membuang lebih lancar dan teratur.

Perut Kempis Selepas Detoks

Testimoni 3: Baru 4 hari detox perut dah kempis, lepas ni jangan tanya ai mengandung berapa bulan lagi yer..

Perut Kempis Selepas Detoks

Perut Kempis Selepas Detoks dengan Suplemen DTX Complex

Apakah DTX Complex Shaklee?

DTX Complex Shaklee menyediakan makanan sokongan bagi fungsi hati yang sihat dengan satu formula herba yang unik dengana antioksidan dan mempertingkatkan ciri-ciri aliran hempedu yang digabungkan dapat melindungi dan merangsang keupayaan normal badan dalam mengekalkan sel-sel hati sihat.

Perut Kempis Selepas Detoks

DTX Complex mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih milk thistle seed yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik, ekstrak daripada Schizandra dan Riesha Mushroom (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada Dandelion, kunyit dan artichoke (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu)

Ha, dandelion didalam DTX complex ini lah yang membantu kempiskan perut kita. Akarnya digunakan sebagai bahan diuretik dan boleh membantu membersihkan badan daripada cecair berlebihan dan sisa bahan buangan produk.

Berita baik untuk semua, Shaklee sedang mengadakan Kempen Jom Detox The Shaklee Way yang dilancarkan pada bulan April hingga hujung bulan Jun ini.

Perut Kempis Selepas Detoks

Detoks ini sangat penting untuk membersihkan hati, usus dan ginjal kita. Penting untuk bersihkan semua ni daripada kerak toksin dan sisa makanan yang menempel di dinding organ kita selama bertahun-tahun ni.

Kenapa penting nak bersihkan semua toksin ni? banyak kebaikannya dan kita akan lalui kesan sepanjang proses detoks yang sangat awesome dan yang paling utama adalah untuk memantapkan hati kita.

Proses detoks ini sebenarnya membantu hati kita untuk melakukan proses penyingkiran toksin dengan lebih optimum.

Jom sihatkan hati dan kempiskan perut dengan DTX Complex HARI INI juga!

esell-shaklee-logo-500x351

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

One thought on “Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

Comments are closed.